Δήμος Νέας Ιωνίας για φαρμακείο ΕΟΠΥΥ: Πιέσαμε και τα καταφέραμε

Την επαναλειτουργία του φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ ανακοίνωσε επίσημα ο Δήμος Νέας Ιωνίας τονίζοντας πως οι παρεμβάσεις του Δημάρχου Παναγιώτη Μανούρη είχαν αίσια κατάληξη.

Συγκεκριμένα το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ εξυπηρετεί και πάλι τους ασφαλισμένους πολίτες της περιοχής από την Τετάρτη 15 Μαΐου μετά την αναίρεση της παύσης της λειτουργίας του από το υπουργειό Υγείας. «Μπήκε τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών που έπρεπε να μεταφερθούν στην Αγία Παρασκευή για τα φάρμακα τους», επισημαίνει ο Δήμος. Υπενθυμίζεται πως στο διάστημα πριν την επαναλειτουργία του στην Αλ. Παναγούλη ο Δήμος Νέας Ιωνίας διέθετε οχήματα για τη μεταφορά των δημοτών στην Αγία Παρασκευή.

..

Ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Παναγιώτης Μανούρης δήλωσε ότι «το κλείσιμο του φαρμακείου ήταν ένα από τα πρώτα προβλήματα που προέκυψαν αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας . Εκφράσαμε αμέσως την αντίθεση μας με αυτήν την απόφαση. Δεν μείναμε με τα χέρια σταυρωμένα, μίλησα ο ίδιος με τον νέο τότε Υπουργό Υγείας κ. Γεωργιάδη και κάναμε συνεχώς όλες τις απαραίτητες παρεμβάσεις στους αρμόδιους φορείς ώστε σήμερα να βρίσκεται και πάλι στην πόλη μας και να μην ταλαιπωρούνται οι δημότες. Τα καταφέραμε. Αυτή η δημοτική αρχή φέρνει αποτελέσματα».