Κριτική στη δημοτική αρχή, εξώδικο από τον ιδιώτη!

Η άσκηση κριτικής για το ποσό της μίσθωσης του δημοτικού θεάτρου “Δ. Κιντής” της Ηλιούπολης σε ιδιώτη, έφερε στην αντιπαράθεση και εξώδικο εκ μέρους του ιδιώτη!

Το εξώδικο απευθύνθηκε στον Δημήτρη Ευαγγέλου, επικεφαλής της δημοτικής κίνησης “Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη” 

Φαίνεται ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι πλέον θα αυτολογοκρίνονται μη τυχόν και θιχτούν τα ιδιωτικά συμφέροντα που κερδοσκοπούν χρησιμοποιώντας τη δημόσια ή δημοτική περιουσία!

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το ποια θα είναι η αντίδραση της δημοτικής αρχής της Ηλιούπολης, για το αν θα αποδεχτεί το γεγονός της αποστολής εξωδίκων και νομικών απειλών από όσους θέλουν να αποκομίζουν κέρδη από τη δημοτική περιουσία

..

Η τοποθέτηση του κ. Ευαγγέλλου στο ΔΣ, όπως δημοσιεύτηκε στη σελίδα της παράστασης

Η ανακοίνωση:

..

H προσπάθεια νομικού εκφοβισμού από ιδιωτικά συμφέροντα δεν μας τρομάζει!

Πριν από λίγα 24ωρα, ο επικεφαλής της δημοτικής μας παράταξης Δημήτρης Ευαγγέλου δέχτηκε εξώδικo από την εταιρεία που μίσθωσε το δημοτικό θέατρο «Δ. Κιντής» για 25 παραστάσεις έναντι μόλις 8.500 ευρώ + ΦΠΑ.

Σε μια προσπάθεια εκφοβισμού και παρεμπόδισης της ελεύθερης άσκησης αντιπολίτευσης, ο ιδιώτης απειλεί τον Δημήτρη Ευαγγέλου με μηνύσεις και αγωγές, επειδή η παράταξή μας υπερασπίζεται το συμφέρον του Δήμου.

Δεν θα φοβηθούμε τις απειλές από κανέναν ιδιώτη και κανέναν «εργολάβο» του Δήμου!

Καλούμε το δημοτικό συμβούλιο να υψώσει ανάχωμα για την προστασία του θεσμού, καθώς, όπως φαίνεται ζούμε σε πρωτόγνωρες εποχές, με ιδιωτικές επιχειρήσεις να έχουν ξεπεράσει κάθε όριο απειλώντας εκπροσώπους των κατοίκων της Ηλιούπολης.

Εμείς θα συνεχίσουμε το έργο μας και τη διασφάλιση του συμφέροντος των πολιτών και του Δήμου, όσο και αν σε κάποιους δεν αρέσει!

Γι’ αυτό μας ψήφισε ο λαός της Ηλιούπολης!

Ηλιούπολη, 17/5/2024