Στο ψηφοδέλτιο του Ν. Μπάμπαλου η Αιμ. Τζίβα.

..

Ο κόσμος το ΄χε τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι!

..

Περισσότερο από ένα χρόνο βοά ο τόπος ότι η επικεφαλής του Δικτύου Πολιτών Αι. Τζίβα “τα έχει βρει” με το Νίκο Μπάμπαλο με αφορμή την υπόθεση του κτήματος ΦΙΞ.

..

Οι τεράστιες αντιδράσεις που συνάντησε η Ε. Τζίβα στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, με την σφραγίδα του οποίου συμμετείχε στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, την οδήγησαν στην αποκοπή από το σώμα των μελών και των υποστηρικτών του Δικτύου Πολιτών, με τελική κατάληξη την ενσωμάτωσή της στο ψηφοδέλτιο του Ν. Μπάμπαλου, όπως ανακοίνωσε η ίδια σήμερα σε συνέντευξη στον Επικοινωνία FM.

..

Είναι χαρακτηριστική η αποξένωσή της από το Δίκτυο Πολιτών, ώστε να εντάσσεται ατομικά στο ψηφοδέλτιο του νυν Δημάρχου. Ενδεικτικό είναι ότι την πρόσφατη ανακοίνωση της που προανήγγειλε την προσχώρηση, το υπέγραψαν μόλις 3 (!) από τα μέλη του Δικτύου Πολιτών.

..

Η προειλλημένη απόφαση, ήταν οφθαλμοφανής στους προσεκτικούς παρατηρητές των δημοτικών πραγμάτων του Ηρακλείου ακόμα και σε θέματα άσχετα με το κτήμα ΦΙΞ που αποτελεί το πρόσχημα αυτής της συνεργασίας. Ενδεικτική ήταν στο παρελθόν η προσπάθεια της Αι. Τζίβα να “αθωώσει” τη δημοτική αρχή, ακόμα και στο θέμα των σχολείων, όπου έχουμε βαριές ευθύνες της δημοτικής αρχής Μπάμπαλου για την εικόνα τους και τον κίνδυνο που διατρέχουν οι μαθητές, κάνοντας αντιΝΔ επιθέσεις για θέματα αρμοδιότητας του Δήμου και του Δημάρχου προσωπικά.

..

Η συνέντευξη που αναγγέλει την προσχώρηση: