Κραυγαλέα ιδιοτυπία της δημοτικής αντιπαράθεσης ο ΑΟ Πεύκης

Ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας Πολιτών για τα τεκταινόμενα στον ΑΟ Πεύκης

..

Το τι διαμείβεται με έπαθλο τον ΑΟ Πεύκης, συνιστά μια ακόμη κραυγαλέα ιδιοτυπία της δημοτικής αντιπαράθεσης. Ένας σύλλογος με μακρόχρονη ιστορία αποτελεί πλέον το πεδίο σύγκρουσης ιδιοτελών συμφερόντων. Ερίζουν, δέρνονται, υιοθετούν την οδό της δικαστικής διεκδίκησης, δημοτικοί παράγοντες που επικαλούνται ψευδεπίγραφα τη δημοκρατία και την πολιτιστική αισθητική τους και βεβαίως τη μέριμνα για τον αθλητισμό και τους αγωνιζόμενους.

..
Η λύση μετά από όσα ακραία έγιναν στις πρόσφατες αρχαιρεσίες, όπου καταπατήθηκε βάναυσα κάθε έννοια δημοκρατικής εκλογής, κι όσα συνεχίζουν να γίνονται γνωστά με ξυλοδαρμούς και απειλές, θα ήταν η δικαστική παρέμβαση κι ο διορισμός προσωρινής διοίκησης. Να αποσυρθούν με άνωθεν παρέμβαση δηλαδή, όσοι καταισχύνουν τον σύλλογο με τη διοικητική τους στάση.

..
Διαφορετικά, όπως έχουν οξυνθεί οι σχέσεις ανάμεσα στις αντίπαλες μερίδες, δεν μπορεί ο σύλλογος, οι αθλητές, τα μέλη και οι φίλοι του ιστορικού συλλόγου της Πεύκης, να ελπίζουν στη διαμόρφωση συναινετικού και ήρεμου κλίματος, την ουσιαστική  προϋπόθεση δηλαδή για οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα.