Βιαιοπραγία, σφραγίδες, κωδικοί, αγωγές

Ζορίζουν τα πράγματα στον Α.Ο. Πεύκης αφού τις επεισοδιακές εκλογές ακολουθεί και επεισοδιακή συνέχεια, με σφραγίδες που δεν παραδίδονται, βιαιοπραγία κλπ

Η ανακοίνωση του νέου ΔΣ είναι αποκαλυπτική

..

Απάντηση σε όλους

Επειδή κάποιοι εκλαμβάνουν την σιωπή ως αδυναμία τους ενημερώνουμε ότι η υπομονή του νέου ΔΣ του ΑΟ Πεύκης εξαντλήθηκε.

Καταθέσαμε σήμερα ασφαλιστικά μέτρα κατά του πρ. Προέδρου και κατά του πρώην Αντιπρόεδρου του ΑΟ Πεύκης, διότι δεν έχουν καταθέσει στο νέο ΔΣ τα παρακάτω:  

1. Την σφραγίδα του συλλόγου

2. Τα βιβλία του Ταμείου

3. Το βιβλιάριο καταθέσεων 

4. Τούς κωδικούς για την τράπεζα

5. Τούς κωδικούς εισόδου για τις πλατφόρμες Αθλητικές και μη, ( ΓΓΑ, ΕΟΚ, ΕΑΣΑ, ΕΣΚΑ, κ.α.) στις οποίες είναι εγγεγραμμένος ο Α.Ο. Πεύκης

6. Κλειδιά όλων των χώρων αρμοδιότητας του Α.Ο. Πεύκης

7. Τους κωδικούς ενημέρωσης των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης του ΑΟ, στις οποίες παράνομα αρθρογραφούν οι εν λόγω κύριοι! 

Και ότι αυτοί θεωρούν καλύτερο για την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου. 

Πιστεύουμε, ότι μετά από επί σειρά ετών που υπηρετήσαν τον ΑΟ , θα θέλουν και αυτοί να δουν τον σύλλογο να μεγαλουργεί.

..

Όσο για τους κυρίους που βιαιοπράγησαν σε γυναίκα και μέλος του νέου ΔΣ του ΑΟ Πεύκης όταν τους ανακοίνωσε ότι λήγει η προπονητική συνεργασία μαζί τους, τους ενημερώνουμε ότι το συμβάν έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης καθώς έχει κατατεθεί μήνυση. Οι κύριοι αυτοί δεν σεβάστηκαν την τιμή που τους έκανε το νέο ΔΣ του ΑΟ να τους κρατήσει παρότι δεν είχαν ούτε τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα ενός προπονητή της Α΄κατηγορίας παρά με αλαζονεία, εριστικότητα και άκρως επιθετικό τρόπο αντιμετώπιζαν κάθε επικοινωνία και συνεργασία που επιχειρούσε μαζί τους το νέο ΔΣ του ΑΟ. Τους ενημερώνουμε ότι αυτοί έχασαν και θα χάσουν, διότι με την συμπεριφορά τους αυτή οδηγήθηκαν στην πόρτα της εξόδου ενώ το ΔΣ είχε πάρει αντίθετη απόφαση. 

..

Για το ενδεχόμενο βιαιοπραγιών στην ανακοίνωση της λήξης της συνεργασίας μαζί τους είχε ενημερωθεί σχετικά και η Διοικήτρια όπως επίσης και ο Διοικητής Ασφαλείας του ΑΤ Πεύκης. Ο Υποδιοικητής Ασφαλείας του ΑΤ Πεύκης έκανε εφόδους στο ανοικτό γήπεδο αλλά δεν παραβρίσκονταν τη στιγμή του συμβάντος. Έχουμε εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη όπως επίσης και στην Αστυνομία.

..

Τον πρ. Αντιπρόεδρο του ΑΟ και νυν Αντιδήμαρχο καθαριότητος του Δήμου μας που αναφέρεται στον νυν Πρόεδρο του ΑΟ και στο νέο ΔΣ με ψεύδη και συκοφαντίες τον ενημερώνουμε ότι έχει κατατεθεί Αγωγή από το ΔΣ του ΑΟ εις βάρος του.

Ο Πρόεδρος 

Νικηφόρος Κωνσταντίνου

Ο Γ. Γραμματέας 

Γρυπάρης Δημήτρης