Στο 1ο Γυμνάσιο Πεύκης για το πρόγραμμα Green City ο Μάριος Ψυχάλης

Στο 1ο Γυμνάσιο Πεύκης για τη συνέχιση του προγράμματος ανακύκλωσης Green City βρέθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης.

Η σχετική ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης έχει ως εξής:

Στον προαύλιο χώρο του 1ου Γυμνασίου Πεύκης συνεχίστηκε η δράση του προγράμματος Green City στα σχολεία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Η κινητή μονάδα ανακύκλωσης της Περιφέρειας Αττικής επισκέφθηκε το χώρο του σχολείου, όπου οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα οφέλη της ανακύκλωσης, τα υλικά που μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν, τον ορθό τρόπο διαλογής και διαχωρισμού, καθώς και τις πρωτοβουλίες της δημοτικής Αρχής για την ενίσχυση της ανακύκλωσης.

Στο 1ο Γυμνάσιο Πεύκης παραβρέθηκε και ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, ο οποίος μίλησε στους μαθητές για τις δικές του αναμνήσεις από τα μαθητικά του χρόνια στο ίδιο σχολείο, ενώ τους κάλεσε να συμμετάσχουν ενεργά στις δράσεις, συμβάλλοντας από την πλευρά τους στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, δήλωσε σχετικά:

“Εδώ, στο 1ο Γυμνάσιο Πεύκης, όπου μου θυμίζει υπέροχες μαθητικές αναμνήσεις, συνεχίζουμε την καμπάνια ενημέρωσης για τα οφέλη και τη σημασία της ανακύκλωσης στην προστασία του περιβάλλοντος. Χαίρομαι ιδιαίτερα που οι μαθητές ανταποκρίνονται στο κάλεσμα και ενδιαφέρονται να πληροφορηθούν για τη σωστή διαδικασία, καθώς και για όλες τις δράσεις που αφορούν στην ανακύκλωση. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους. Συνεχίζουμε τις επισκέψεις σε όλα τα σχολεία του Δήμου μας, με σκοπό την ενημέρωση των μαθητών”.