Στηρίζει Σταθόπουλο ο Γιώργος Οικονόμου

Σημαντική για την έκβαση του δεύτερου γύρου η δημόσια στήριξη του Γιάννη Σταθόπουλου από το Γιώργο Οικονόμου

..

Η ανακοίνωση:

..

Δήλωση Γιώργου Οικονόμου για το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών

«Είναι πάγια η θέση μου να τοποθετούμαι σε όλα τα κρίσιμα θέματα και στα διλήμματα των εκλογών, χωρίς γρίφους και περιστροφές. Το θεωρώ μάλιστα και υποχρέωσή μου από την στιγμή που αναμείχθηκα στα κοινά.

Το αποτέλεσμα του α γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών του Δήμου μας, ανέδειξε τους δύο διεκδικητές του β γύρου.

..

Συναντήθηκα με τον Γιάννη Μυλωνάκη και τον Γιάννη Σταθόπουλο με τους οποίους διατηρώ άριστη προσωπική σχέση και επικοινωνία και ανταλλάξαμε απόψεις. Αξιολόγησα τις θέσεις τους και την εν γένει στάση τους, καθαρά με αυτοδιοικητικά κριτήρια.

Επίσης κάλεσα σε συνάντηση και άκουσα προσεκτικά την άποψη όλων σχεδόν των στελεχών της παράταξης.

..

Η τελική μας επιλογή είναι να στηρίξουμε τον Γιάννη Σταθόπουλο, συνεκτιμώντας την αυτοδιοικητική του εμπειρία, την επαγγελματική του διαδρομή, την εντιμότητά του και την δέσμευσή του, να λειτουργήσει συνθετικά και ενωτικά, χωρίς κομματικές ή άλλες παρωπίδες.

..

Θέλω επίσης να τονίσω ότι στα τέσσερα χρόνια της δικής μας παρουσίας στα δημοτικά έδρανα ο Γιάννης Σταθόπουλος, παρά τις διαφορετικές απόψεις σε κάποια ζητήματα, έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις στο επίπεδο συνεργασίας, ευπρέπειας και συναινετικού λόγου.

..

Η απόφασή μας αυτή πιστεύουμε, ότι στην παρούσα φάση, των πολλών προβλημάτων και των ανοικτών θεμάτων, υπηρετεί και το συμφέρον του Δήμου.

..

Εμείς θα παραμείνουμε ενεργοί από την θέση που μας αναλογεί, διεκδικώντας μία καλύτερη Αγία Παρασκευή, με στάση ευθύνης και διάθεση προσφοράς σε κάθε περίπτωση.

..

Τέλος, μετά την μεγάλη αποχή της 8ης Οκτωβρίου, παροτρύνουμε τους δημότες μας να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, ώστε το αποτέλεσμα να είναι κατά το δυνατόν αντιπροσωπευτικότερο.»