Ότι νομίζετε εσείς….

Δεν παίρνει θέση υπέρ του ενός εκ των δυο διεκδικητών του Β΄ γύρου η Πρωτοβουλία Πολιτών με ανακοίνωσή της.

Ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας Πολιτών

Στις εκλογές της περασμένης Κυριακής οι πολίτες εξέφρασαν τις προτιμήσεις τους για το μέλλον της δημοτικής αρχής Λυκόβρυσης-Πεύκης. Την Πρωτοβουλία Πολιτών την κατέταξαν στην 4η θέση με ποσοστό 9,31%. Πολιτευτήκαμε με αξιοπρέπεια και ήθος, επεξεργαστήκαμε ένα σημαντικό πρόγραμμα δράσης, αγωνιστήκαμε ανιδιοτελώς με γνώμονα τις ανάγκες και τα συμφέροντα των κατοίκων της μικρής μας κοινής πόλης.

..
Γνωρίζαμε εξαρχής ότι οι συνθήκες της εκλογικής αναμέτρησης θα ήταν άνισες σε βάρος μας. Ο διάχυτος κομματισμός της τοπικής αυτοδιοίκησης, η επικοινωνιακή θύελλα από συγκεκριμένες παρατάξεις η οποία προφανώς στηρίχτηκε σε ισχυρούς χρηματοδότες, οι επιδιώξεις των επαγγελματιών παραγόντων των δημοτικών πραγμάτων, οι δικές μας αδυναμίες στην οργάνωση και προβολή των θέσεών μας, όλα αυτά διαδραμάτισαν ρόλο στο εκλογικό αποτέλεσμα.

..
Το μεγαλύτερο ευχαριστώ απευθύνεται στους 1.137 ψηφοφόρους που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Σε όλους, όσοι μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις μας, ή ενδιαφέρθηκαν να πληροφορηθούν για τις απόψεις μας. Επίσης σε όλα τα μέλη της παράταξης που δραστηριοποιήθηκαν για την επιτυχή έκβαση του αγώνα που δώσαμε. Συγχαίρουμε τα δημοτικά σχήματα που έδωσαν τη δική τους μάχη για το μέλλον της πόλης. Να ευχηθούμε το νέο δημοτικό συμβούλιο σε συνεργατικό κλίμα και δημοκρατικό διάλογο, να ανταποκριθεί στα οξυμένα προβλήματα της πόλης. Από την πλευρά μας θα είμαστε παρόντες, επιδιώκοντας την αποδοχή σημείων του προγράμματός μας, προωθώντας δημιουργικές προτάσεις και λύσεις για το κοινό καλό του Δήμου.

..
Είναι αυτονόητο ότι οι αντιλήψεις και οι νοοτροπίες που επιδείξαμε στη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, κατ’ ουδένα τρόπο δεν επιτρέπουν την υπόδειξη προς τους πολίτες και τη χειραγώγηση της θέλησής τους εν όψει της αναμέτρησης της προσεχούς Κυριακής ανάμεσα στις παρατάξεις των κ.κ. Γρηγόρη Λέων και Μάριου Ψυχάλη. Σεβόμαστε αμφοτέρους τους υποψηφίους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία. Εμπιστευόμαστε πάνω απ’ όλα την ωριμότητα κάθε ανθρώπου που μας εμπιστεύτηκε στον α’ γύρο, να καθορίσει ο ίδιος τη στάση του στο τελικό αποτέλεσμα.