Σοκ στη Νέα Ιωνία: Ηλικιωμένος έπεσε από τον 4ο όροφο

Σοκ στην κοινωνία της Νέας Ιωνίας προκάλεσε το τραγικό περιστατικό της πτώσης και του θανάτου ενός ηλικιωμένου στην περιοχή της Νέας Ιωνίας. Ο 82χρονος άνδρας έπεσε από μπαλκόνι του 4ου ορόφου και καρφώθηκε στα κάγκελα της εισόδου της πολυκατοικίας.  

Η Πυροσβεστική που κλήθηκε έφτασε σύντομα στο σημείο, στη συμβολή της Ομορφοκκλησιάς με την Ανδρέα Δημητρίου, όμως γρήγορα οι άνδρες της διαπίστωσαν ότι είναι πολύ αργά για οπιαδήποτε βοήθεια στον άτυχο γέροντα.

“Δύσκολες εικόνες”

Οι Πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο της τραγωδίας έκαναν λόγο για “πολύ δύσκολες εικόνες”. Μια περίοικος, ηλικιωμένη και η ίδια, που διατηρούσε επαφές με τον άνδρα, ανέφερε ότι ήταν ηλικίας 82 ετών και πως αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Πρόσφατα, πάντα κατά την ίδια πηγή, το πρόβλημα επιδεινώθηκε και “πιθανώς έβαλε τέλος στη ζωή του”, όπως σημείωσε η γειτόνισσα.

Στο σημείο έσπευσε και ο γιος του, ο οποίος, σύμφωνα με τους γείτονες, τον φρόντιζε σχεδόν καθημερινά. Οι πυροσβέστες χρειάστηκε να κόψουν τμήμα της καγκελόπορτας για να απομακρύνουν τη σορό, ενώ η γύρω περιοχή είχε αποκλειστεί. Η έρευνα για το συμβάν είναι σε εξέλιξη.