Δωρεάν στο Χαλάνδρι, 22,5 στην Πεύκη, 150 στη Μεταμόρφωση!

Ανακοίνωση για το καλοκαιρινό καμπ του Δήμου Μεταμόρφωσης από τη Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση.

..

Η αύξηση κατά 50 % σε σχέση με πέρυσι και οι συνεχείς προσπάθειες παραπλάνησης του δημοτικού συμβουλίου και των πολιτών από τη διοίκηση Σαραούδα έφεραν τη δημόσια παρέμβαση της Συμμαχίας Πολιτών

..

Στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Μεταμόρφωσης αποφασίστηκε το κόστος που πληρώνουν οι οικογένειες για τη συμμετοχή των παιδιών στα προγράμματα θερινής απασχόλησης του δήμου.

Η διοίκηση του κ. Σαραούδα προχώρησε σε ακόμα μία πρωτοτυπία, αυξάνοντας κατά 50% το ποσό που πρέπει να πληρώσουν οι οικογένειες! 

Από 100€ που ήταν πέρυσι, φέτος ανέβηκε στα 150!

Στην τοποθέτησή μας αποδείξαμε ότι ο κ. Σαραούδας χρησιμοποιεί ψευδής ισχυρισμούς στο δημοτικό συμβούλιο κατ’ επανάληψη, προκειμένου να δικαιολογήσει τη φορομπηχτική πολιτική του. Αποκαλύψαμε με στοιχεία ότι όταν έλεγε “είμαστε οι φθηνότεροι σε όλο το λεκανοπέδιο”, απλά παραπλανούσε το δημοτικό συμβούλιο

Το πραγματικό γεγονός είναι ότι η δημοτική αρχή της Μεταμόρφωσης επιλέγει να επιβαρύνει με μεγάλα ποσά τις οικογένειες της πόλης μας, τα οποία τα προσπορίζεται μία ιδιωτική εταιρεία, για τη θερινή απασχόληση.

Σε αντίθεση, όπως αποδείξαμε με το Δήμο Χαλανδρίου που το προσφέρει ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, σε ένα δήμο με φτηνότερα δημοτικά τέλη από τη Μεταμόρφωση!

ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Στο διπλανό μας Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης το κόστος είναι ΜΗΔΕΝ για όσους έχουν εισόδημα ως 15.000 ευρώ, 22,5 ευρώ για εισοδήματα ως 25.000 κ.ο.κ

ΔΩΡΕΑΝ Ή ΚΑΤΙ ΛΙΓΑ ΣΤΗΝ ΠΕΥΚΗ

Το χαράτσωμα των οικογενειών της Μεταμόρφωσης που είναι εργαζόμενοι και χρειάζονται τη θερινή απασχόληση είναι επιλογή της διοίκησης του κ. Σαραούδα.

Η πολιτική της διοίκησης Σαραούδα περιλαμβάνει μπετά, εργολαβίες, μάντρες και τσιμέντα αντιθέτως δεν περιλαμβάνει κοινωνική πολιτική, παιδεία, υγεία, πολιτισμό.