Σημαντικός πόλος άσκησης υπεύθυνης αντιπολίτευσης η “Κοινωνίας Βήμα”

Ως σημαντικός πόλος άσκησης υπεύθυνης αντιπολίτευσης έχει εδραιωθεί η Δημοτική Παράταξη “Κοινωνίας Βήμα“, επιβεβαίωσε η γενική συνέλευση της Παράταξης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024.

Αναλυτικά, η δήλωση του συντονιστή της εκτελεστικής γραμματείας της “Κοινωνίας Βήμα”, Νίκου Τσορβά έχει ως εξής:

Εκ μέρους της Εκτελεστικής Γραμματείας της Δημοτικής Παράταξης «Κοινωνίας Βήμα» θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνοδοιπόρους που παρευρέθηκαν και συμμετείχαν στη συνεδρίαση της Γενικής μας Συνέλευσης , την Κυριακή 30/6 στα γραφεία της Παράταξης.

Κατά τη διάρκεια της Γ.Σ επιβεβαιώθηκε η κοινή πεποίθηση των μελών ότι η παράταξή μας έχει εδραιωθεί ως ένας σημαντικός πόλος άσκησης υπεύθυνης αντιπολίτευσης και ελέγχου σε μια δημοτική αρχή που από τους πρώτους κιόλας μήνες από την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου έδειξε δείγματα αυταρχισμού και αλαζονείας.

Στις τοποθετήσεις τους οι συμμετέχοντες εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για την πορεία της πόλης μας, κατέθεσαν τις προτάσεις τους, επισήμαναν την αναγκαιότητα της συνεχούς ζύμωσης με την τοπική κοινωνία, την οποία προσδοκούμε να εκπροσωπήσουμε και να γίνουμε φορείς των αιτημάτων της στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά πρωτίστως κατέστησαν με αποφασιστικό τρόπο τη βούληση όλων μας να υπηρετήσουμε τους συμπολίτες μας με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα.

Τέλος εκφράστηκε από όλα τα μέλη η βούληση να στηρίξουμε και να συνδράμουμε τον επικεφαλής της παράταξης Γιάννη Τζέλη ώστε να συνεχίσει τις καίριες παρεμβάσεις του στο δημοτικό συμβούλιο προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.