Πραγματοποιήθηκε το τουρνουά ποδοσφαίρου σάλας στην Αγία Παρασκευή

Πραγματοποιήθηκε το τουρνουά ποδοσφαίρου σάλας που συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής και τον Αθλητικό  Σύλλογο “ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ”. Το τουρνουά ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του Ηλία Λιάρου, μέλους του διοικητικού συμβουλίου του Ο.Α.Δ.Α.Π. και υπεύθυνου των αθλητικών προγραμμάτων του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Αγίας Παρασκευής έχει ως εξής:

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αθλητικού Κέντρου Αγίας Παρασκευής το τουρνουά ποδοσφαίρου Σάλας του Δήμου Αγίας Παρασκευής σε συνδιοργάνωση με τον Αθλητικό  Σύλλογο ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Ηλία Λιάρου, μέλους του διοικητικού συμβουλίου του Ο.Α.Δ.Α.Π. και υπεύθυνου των αθλητικών προγραμμάτων του. Οι ομάδες που συμμετείχαν ήταν οι ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΠΛΑΤΩΝ, το ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ και η ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΛΙΑΡΟΥ.

Η αθλητική εκδήλωση είχε και χαρακτήρα αλληλεγγύης ενισχύοντας το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής, με τρόφιμα και αγαθά .

“Ο καλύτερος φόρος τιμής στη μνήμη του Ηλία είναι να αναβαθμίσουμε τον αθλητισμό στην πόλη μας. Και αυτό θα κάνουμε. Είμαι βέβαιος ότι ο Ηλίας μας βλέπει και χαίρεται σήμερα” τόνισε στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης και αναφέρθηκε με συγκίνηση σε όλα όσα του έμαθε ο Ηλίας Λιάρος, στα χρόνια που συνεργάστηκαν στον Οργανισμό Άθλησης του Δήμου.

Στην εκδήλωση παρέστη και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Πέτρος Διακογιάννης.