Πασχαλινά δώρα συγκεντρώνει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής

Στη δράση του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συμμετέχει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής συγκεντρώνοντας πασχαλινά δώρα για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Η συγκέντρωση των πασχαλινών δώρων θα γίνει από τη Δευτέρα, 22 έως και το Σάββατο 27 Απριλίου, κάθε μέρα από τις 10:00 έως τις 14:00 στο Δημαρχείο της πόλης, Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Ισόγειο Δημαρχείου-Λεωφ. Μεσογείων 415-417).

Ο Δήμος καλεί τους κατοίκους της πόλης να στηρίξουν, ανάλογα με τις δυνατότητες, «τα παιδιά άπορων οικογενειών του Δήμου Αγίας Παρασκευής προκειμένου να μη μείνει κανένα παιδί χωρίς δώρο, συγκεντρώνοντας : λαμπάδες, παπούτσια, παιχνίδια, παιδικά βιβλία κλπ».

Σε μήνυμα του ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης επισημαίνει μεταξύ άλλων:

«Τις άγιες ημέρες που έρχονται καλώ τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής να στηρίξουμε όλοι μαζί, στο μέτρο του δυνατού, τα παιδιά της πόλης μας που έχουν ανάγκη, προσφέροντας πασχαλινά δώρα. Σας καλώ, στο πλαίσιο τη δράσης που διοργανώνει το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας και να δώσουμε σε αυτά τα παιδιά το χαμόγελο που τους αξίζει. Όλοι μαζί ενωμένοι, για τα παιδιά μας».

Τη δράση θα συντονίσει η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού, Συμπερίληψης και Αντιμετώπισης της Έμφυλης Βίας Έλλη Παπαγγελή.