Ν. Φιλαδέλφεια: Με διαπιστεύσεις στα σπίτια τους την Τετάρτη

Ξεκινά η παραλαβή των διαπιστεύσεων μετακίνησης για τους μόνιμους κατοίκους λόγω των μέτρων για τον τελικό του Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους - Συγκέντρωση στις 7

Οι διαπιστεύσεις αφορούν την ελεύθερη κυκλοφορία τους από/προς τα σπίτια την ημέρα διεξαγωγής του τελικού, Τετάρτη 29 Μαΐου, στο OPAP Arena.

Οι συγκεκριμένες διαπιστεύσεις αφορούν στους κατοίκους που διαμένουν στους εξής δρόμους:

KAΠΠAΔOKIAΣ AΔANΩN KIΛΙΚΙAΣ MEPΣINHΣ ATTAΛEIAΣ 

IΩNIAΣ (AΠO ΦΩKΩN MEXPI ΣYΛHΣ) ΣMYPNHΣ (AΠO ΦΩKΩN MEXPI ΣYΛHΣ) ΛYKOYPΓOY (AΠO ΣMYPNHΣ MEXPI IΩNIAΣ) ΣYΛHΣ (AΠO IΩNIAΣ MEXPI ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ)

ΠAΠANAΣTAΣIOY (AΠO ΞANΘHΣ MEXPI IΩNIAΣ) 

ΞANΘHΣ EYBOIAΣ ΛEYKAΔOΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΒΟΣΠΟΡΟΥ (ΑΠΟ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ ΕΩΣ ΑΓ. ΤΡΙΑΔΟΣ)

ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΩΝ ΚΑΛΛΙΠΟΛΕΩΣ ΚΥΖΙΚΟΥ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ ( ΑΠΟ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ ΕΩΣ ΣΥΛΛΗΣ)

Η διανομή θα γίνεται στον Α’ όροφο του Πνευματικού Κέντρου στη Νέας Φιλαδέλφειας Ν.Τρυπιά 45 τις κάτωθι μέρες και ώρες:

Σάββατο 25/05 ώρες 8.00 – 16.00

Δευτέρα 27/05 ώρες 8.00 – 20.00

Τρίτη     28/05 ώρες 8.00 – 20.00

Οι κάτοικοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα ή Δίπλωμα. Ένα μέλος κάθε οικογενείας, δύναται να παραλάβει και τις διαπιστεύσεις για τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας.

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ενημερώνει επίσης τους δημότες πως, σύμφωνα με το επιχειρησιακό σχέδιο που έχει καταρτίσει η Ελληνική Αστυνομία, την ημέρα διεξαγωγής του τελικού του UEFA Europa Conference League, την Τετάρτη 29 Μαΐου, στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας θα γίνουν μια σειρά κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που θα καταστήσουν δύσκολη ή και ανέφικτη την προσέγγιση των οχημάτων στην περιοχή γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ, όπου θα διεξαχθεί ο τελικός.