Μονοήμερο εκδηλώσεων της Εργατικής Λέσχης στις 13 Ιουλίου

«11 χρόνια γεμάτα με δημιουργίες και αγώνες», το μήνυμα της Εργατικής Λέσχης για το μονοήμερο εκδηλώσεων στο Συνεδριακό Κέντρο Νέας Ιωνίας (Πατριάρχου Ιωακείμ 4, πλησίον ΗΣΑΠ Ν. Ιωνίας) στις 13 Ιουλίου.

Το μονοήμερο ξεκινά με την επίκαιρη συζήτηση για το «δικαίωμα στην κατοικία» και τα υψηλά ενοίκια. Στις 19.30, λοιπόν, θα λάβει χώρα εκδήλωση με τον Κώστα Βουρεκά, πρόεδρο του τμήματος Αττικής του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων, με τίτλο «Νέα Ιωνία-Μονακό… Ένα ενοίκιο δρόμος». Θα ακολουθήσει λαϊκό-ρεμπέτικο γλέντι από την ομάδα ρεμπέτικης και λαϊκής μουσικής της Εργατικής Λέσχης.

Γρήγορα περνάει ο καιρός! 11 χρόνια γεμάτα με δημιουργίες και αγώνες!

Θα το γιορτάσουμε και φέτος, στις 13 Ιούλη, θα παρουσιάσουμε τις εκδηλώσεις μας πολιτικές και πολιτιστικές και φυσικά θα συζητήσουμε, θα κουβεντιάσουμε, θα φάμε το καλύτερο σουβλάκι, θα πιούμε ρακές κρασιά μπύρες και ποτάκια, και θα ακούσουμε τη μουσική της λαϊκορεμπετικης μας ορχήστρας και των φίλων της!

Άναλυτικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων:

19:30 – Εκδήλωση “ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ-ΜΟΝΑΚΟ… ΕΝΑ ΕΝΟΙΚΙΟ ΔΡΟΜΟΣ” 

Αγώνας για το δικαίωμα στην κατοικία

Συζητάμε με τον Κώστα Βουρεκά, πρόεδρο του τμ. Αττικής του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων (ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ) 

21:30 – Λαϊκό ρεμπέτικο γλέντι από την ομάδα λαϊκής και ρεμπέτικης μουσικής της λέσχης

Καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων στο χώρο του ΚΕΠ θα υπάρχει προβολή/παρουσίαση φωτογραφικού υλικού από την Παλαιστινιακή Παροικία Ελλάδας:

“ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ;” Η γλώσσα επικοινωνίας στη Γάζα.

Επιμέλεια έκθεσης Μιρέι Ελ Σαϊντ