ΛΑ.Σ: Δεν μας δόθηκε ο λόγος (για δεύτερη φορά)

Δανάη Γκούμα

Ζήτησε το λόγο για χαιρετισμό στην εκδήλωση για την πίτα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, η Λαϊκή Συσπείρωση αλλά δεν της δόθηκε, σναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Το ίδιο έγινε και στην ορκομωσία. Και στις δύο περιπτώσεις δε δόθηκε ο λόγος σε καμία παράταξη του Δήμου, παρά μόνο μίλησε ο Δήμαρχος και διάφοροι άλλοι, εκτός των δημοτικών παρατάξεων..

..

Η ανακοίνωση της ΛΑ.Σ

ην Κυριακή 7 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Δήμου στο ΠΠΙΕΔ. Την Λαϊκή Συσπείρωση εκπροσώπησε η Δανάη Γκούμα, Δημοτική Σύμβουλος και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Παραθέτουμε τον χαιρετισμό της, ο οποίος δεν ακούστηκε, μιας και δεν της δόθηκε ο λόγος παρότι τον ζήτησε:

“Καλή χρονιά με υγεία δύναμη κ αντοχή σε όλες κ όλους. Θα τα χρειαστούμε γιατί έχουμε αγώνες μπροστά μας. 

Ενάντια στην ακρίβεια, τη φοροληστεία, ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια και το πλήρες σμπαράλιασμα της Δημόσιας Υγείας, ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας στους ΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς και τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους.

Για να ανοίξει ο δρόμος για μια άλλη κοινωνία, χωρίς εκμετάλλευση, για τη ζωή που αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας

Καλή χρονιά!”

Σημειώνουμε ότι από τους εκλεγμένους σε όλα τα επίπεδα (υπουργοί, γενικοί γραμματείς,  αντιπεριφερειάρχες, περιφερειακούς συμβούλους, συνδικαλιστές…)  ο λόγος δόθηκε μόνο σε στελέχη και εκπροσώπους της Νέας Δημοκρατίας. 

Ενδεικτικό το ποιους εννοεί η Δημοτική Αρχή  όταν λέει «Όλοι Μαζί Για Να Αλλάξουμε Την Πόλη» και διαφωτιστικό για τους λόγους που δεν δόθηκε ο λόγος στην εκπρόσωπο του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ  στο Δήμο.

Δεν δόθηκε ο λόγος στη ΛΑΣ
Δανάη Γκούμα