Στ. Γατσούλης; Αποκλεισμός όλων των παρατάξεων

Στέφανος Γατσούλης

Τον αποκλεισμό των επικεφαλής της αντιπολίτευσης από τη δυνατότητα να απευθύνουν χαιρετισμό τόσο στην εκδήλωση του Δήμου για την πίτα, όσο και στη διαδικασία της ορκομωσίας υπογραμμίζει ο Στέφανος Γατσούλης.

..

Η ανακοίνωσή του:

..

Με αφορμή τη χθεσινή κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου μας στο ΠΠΙΕΔ, θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους τους δημότες της ενιαίας πόλης μας, καλή χρονιά γεμάτη υγεία, ευτυχία και ευημερία.

..

Η Σύγχρονη Πόλη παραμένοντας πιστή στην ευγενή άμιλλα και στην γόνιμη συνεργασία που θα πρέπει να χαρακτηρίζουν τις σχέσεις μεταξύ Δημοτικής Αρχής και Αντιπολίτευσης, διαμαρτύρεται για τον εμφανέστατο αποκλεισμό χαιρετισμού προς τους Δημότες, όχι μόνο του επικεφαλής του συνδυασμού κ. Στεφάνου Γατσούλη, αλλά και όλων των εκπροσώπων της Αντιπολίτευσης που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

..

Το ίδιο δε, συνέβη και κατα την ημέρα της ορκωμοσίας του Δημοτικού μας συμβουλίου γι αυτό και το αναδεικνύουμε.

..

Ο σεβασμός στη Δημοκρατία και στους Θεσμούς επιβάλλει την έκφραση χαιρετισμού, καθώς και χώρο βήματος της μείζονος και ελάσσονος Αντιπολίτευσης σε εκδηλώσεις που αφορούν το σύνολο του Δήμου μας και όχι το ακροατήριο της νικηφόρας παράταξης της Δημοτικής Αρχής.