Κοινή επιστολή Μανούρη – Κανλή προς τη Δ. Θωμαϊδου

Με κοινή τους επιστολή οι Παναγιώτης Μανούρης και Χρήστος Κανλής ζητάνε από την απερχόμενη Δήμαρχο Δ. Θωμαϊδου να κινηθεί πιο γρήγορα για την υπόθεση της ΕΡΙΟΤΕΚ.

Δηλαδή της ζητάνε ότι επιμελώς απέφυγε να κάνει 4 χρόνια να το κάνει στο φινάλε της στο Δήμο, μήπως και σωθεί ο χώρος της ΕΡΙΟΤΕΚ ώστε να γίνουν εκεί σχολεία και όχι χώρος real estate των ιδιοκτητών, αναμενόμενη εξέλιξη έπειτα από την αδικαιολόγητη ολιγωρία της δημοτικής αρχής Θωμαϊδου!

..

Η επιστολή:

..

Κυρία Δήμαρχε,

Κατά την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Ιωνίας, την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου υπήρξε κοινή απόφαση στην κατεύθυνση της προάσπισης της απαλλοτρίωσης του χώρου της πρώην ΕΡΙΟΤΕΚ προς σχολική χρήση των κατοίκων της πόλης μας.

..

Η απόφαση του Δ.Σ. μεταξύ άλλων περιλάμβανε την ενίσχυση της νομικής εκπροσώπησης του Δήμου μας και την παρουσία αντιπροσωπείας του Δημοτικού Συμβουλίου στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση ώστε να ενημερωθούμε και να πιέσουμε για την εξέλιξη της υπόθεσης.

..

Παρακαλούμε, να επισπεύσετε τις διαδικασίες που προβλέπει η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και να ενημερώσετε τους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων για τις ενέργειες σας ώστε να υπάρχει ευθυγράμμιση των παρατάξεων, των φορέων και των κατοίκων της πόλης για την επιτυχία της απαλλοτρίωσης του χώρου.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΟΥΡΗΣ – Επικεφαλής “Δημιουργία Αλληλεγγύη”

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΝΛΗΣ – Επικεφαλής “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία”

..

Σχετικό θέμα: