Κατάμεστο το «σκεπαστό» στη συγκέντρωση του Β. Καραβάκου

Εκατοντάδες πολίτες της Μεταμόρφωσης έδωσαν το παρών στη μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου Δημάρχου Βασίλη Καραβάκου στο «σκεπαστό» της Αττικής Οδού στέλνοντας το μήνυμα πως «η Συμμαχία Πολιτών θα είναι στον δεύτερο γύρο των εκλογών».

Ο επικεφαλής της παράταξης ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συγκλονιστική συμμετοχή στην κεντρική εκδήλωση της «Συμμαχίας» ενόψει της δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Στη συνέχεια έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης ομιλία αναπτύσοντας το πρόγραμμα της παράταξης για την επόμενη μέρα της Μεταμόρφωσης, ενώ στο τέλος παρουσίασε τα ικανά στελέχη που απαρτίζουν τον συνδυασμό.

Συγκεκριμένα ο Β. Καραβάκος ξεκίνησε με το περιβάλλον εστιάζοντας στην ανάγκη το κτήμα Δηλαβέρη να γίνει χώρος πρασίνου και αναψυχής, πολιτισμού και αθλητισμού, με την κατασκευή ανοιχτού θεάτρου και μικρού σταδίου, ενώ αναφέρθηκε στην πράξη εφαρμογή του σχεδίου στη ΒΙΟ.ΠΑ. Έπειτα τόνισε τη σημασία αλλαγής πολιτικής στον αθλητισμό και τον πολιτισμό συνολικά με στόχο την ευρύτερη ενεργή συμμετοχή των κατοίκων του Δήμου.

Έμφαση έδωσε στα οικονομικά του Δήμου ασκώντας δριμεία κριτική στην τωρινή δημοτική αρχή για τον τρόπο που διενεργεί τους διαγωνισμούς και διαχειρίζεται τους πόρους. Στη συνέχεια ανέπτυξε το σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων με διαλογή στην πηγή και ελαχιστοποίηση του προς ταφή όγκου των απορριμμάτων. Τέλος, εξέφρασε την πάγια θέση της παράταξης για την υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών.