Εικόνες σοκ: Απόβλητα και μαύρα νερά στον Κηφισό (video)

Μαύρα νερά και απόβλητα στον Κηφισό ήταν η εικόνα που αντίκρισαν κάτοικοι της Μεταμόρφωσης σήμερα το πρωί. Στην ΕΥΔΑΠ η «Συμμαχία Πολιτών».

Για άλλη μια φορά ο ποταμός Κηφισός γίνεται πεδίο απόθεσης αποβλήτων. Σήμερα, Κυριακή 1 Οκτωβρίου, οι κάτοικοι της περιοχής γνωστοποίησαν την κατάσταση, όπως φαίνεται στις εικόνες που εξασφάλισε η ΕΚΦΡΑΣΗ. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, από χτες το πρωί υπάρχουν πάλι στον ποταμό νεκρά ψάρια.

Το πρόβλημα έγινε αντιληπτό από τους κατοίκους της “γειτονιάς της Κίρκης” στη Ν. Φιλαδέλφεια οι οποίοι κινητοποίησαν και ενημέρωσαν περαιτέρω για το πρόβλημα και έκαναν την αρχική παράσταση διαμαρτυρίας στο Κ.Ε.Λ. στη Μεταμόρφωση

Ο Βασίλης Καραβάκος μαζί με στελέχη της “Συμμαχίας Πολιτών” και την Χρυσάνθη Γεωργίου από τη Ν. Φιλαδέλφεια, έσπευσαν αμέσως στην ΕΥΔΑΠ για να ενημερώσουν για το πρόβλημα. Εκεί βρήκαν μόνο κλειστές πόρτες και έναν υπάλληλο φύλαξης.

Ο Βασίλης Καραβάκος, η Χρυσάνθη Γεωργίου και στελέχης της «Συμμαχίας Πολιτών για τη Μεταμόρφωση»

Φυσικά ακόμα δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση από τη δημοτική αρχή της Μεταμόρφωσης. Θα έλεγε κανείς ότι προεκλογικός αγώνας δεν αφήνει περιθώρια για την προστασία του Κηφισού. Όμως δεν είναι η πρώτη φορά που η διοίκηση Σαραούδα παρακολουθεί αμέτοχη την καταστροφή του ποταμού.