Η μαύρη κωμωδία INTERVIEW της ομάδας “ΕΜΕΙΣ” παρουσιάζεται σήμερα στο ΠΠΙΕΔ

Η κοινωνικοπολιτική μαύρη κωμωδία INTERVIEW της θεατρικής ομάδας “ΕΜΕΙΣ” παρουσιάζεται σήμερα, Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 στο ΠΠΙΕΔ. Η παράσταση θα ξεκινήσει στις 9.00′ μ.μ., ενώ η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση – πρόσκληση του ΠΠΙΕΔ έχει ως εξής:

Το Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας φιλοξενεί το θεατρικό έργο INTERVIEW,μια κοινωνικοπολιτική μαύρη κωμωδία της ομάδας “ΕΜΕΙΣ”.

Ένα interview για δουλειά. Μία φωνή (εξουσία). Τέσσερις υποψήφιοι με νούμερο.

Τέσσερις κοινωνικές ομάδες, που πλήττονται δραματικά από τις σημερινές συνθήκες στην αρένα αναζήτησης εργασίας (χειρώνακτες, καλλιτέχνες, επιστήμονες, ανειδίκευτοι εργάτες). Η φωνή αξιολογεί κάθε πολίτη που επιθυμεί να εργαστεί.

Η συνέντευξη ξεκινάει τυπικά, σε ένα ζεστό και φιλικό κλίμα. Οι υποψήφιοι χαλαρώνουν και αφήνουν τις αδυναμίες τους να φανερωθούν. Η φωνή αρχίζει σιγά-σιγά να τους χειραγωγεί, υποβάλλοντας τους παράλογες ερωτήσεις και υποχρεώνοντάς τους σε εξευτελιστικές δοκιμασίες. Οι υποψήφιοι είναι σε απόγνωση και δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Οδηγούνται έτσι σε μία κανιβαλιστική διαδικασία ανταγωνισμού.

Επόμενοι υποψήφιοι; Οι θεατές…

Χώρος: Π.Π.Ι.Ε.Δ., Δεκελείας 152 & Ατταλείας 2, Νέα Φιλαδέλφεια

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ