“Επίσκεψη γνωριμίας” με το νέο σχολικό συγκρότημα στο Ηλιακό Χωριό από γονείς και μαθητές

“Επίσκεψη γνωριμίας” με το νέο σχολικό συγκρότημα στο Ηλιακό Χωριό πραγματοποιήθηκε από γονείς και μαθητές την Παρασκευή 14 Ιουνίου. Το σχολικό συγκρότημα βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Ηλίου και Εράσμου και υπολογίζεται να στεγάσει από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο το 3ο Δημοτικό Σχολείο Λυκόβρυσης καθώς και το 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο Λυκόβρυσης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης έχει ως εξής:

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, 14 Ιουνίου, η εκδήλωση γνωριμίας του νέου σχολικού συγκροτήματος στις οδούς Ηλίου και Εράσμου στο Ηλιακό Χωριό.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Γιάννης Καλαμπαλίκης, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιώργος Τσόλας, η Αντιπρόεδρος της Επιτροπής του καταργούμενου νομικού προσώπου ΚΟΙ.Π.Α.Π. Σοφία Γουναροπούλου, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για ζητήματα του Ηλιακού Χωριού Γιώργος Στιβαχτής και ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Πεύκης – Λυκόβρυσης Χρήστος Αντωνακέλης.

Μετά την ολοκλήρωση του αγιασμού, γονείς και μαθητές ξεναγήθηκαν στους σύγχρονους εσωτερικούς χώρους των σχολικών κτηρίων που αναμένεται από τον Σεπτέμβριο του 2024 να στεγάσουν το 3ο Δημοτικό Σχολείο Λυκόβρυσης καθώς και το 1ο & 2ο Νηπιαγωγείο Λυκόβρυσης.

Η βραδιά έκλεισε με μια παράσταση θεάτρου σκιών για τους μικρούς μας φίλους.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης δήλωσε σχετικά:

“Έχουμε την χαρά σήμερα να σας ξεναγήσουμε στους χώρους που θα φιλοξενήσουν αύριο μαθητές του Δήμου μας χάρη στις σημαντικές προσπάθειες που κατέβαλε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή και ο π. Δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης με σκοπό την ολοκλήρωση αυτού του έργου. Από πλευράς μας δεσμευόμαστε ότι η παρούσα Δημοτική Αρχή θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε αυτό το σχολικό κτήριο στολίδι για τον Δήμο και το Ηλιακό Χωριό να παραμείνει σαν καινούριο για πολλά ακόμη χρόνια”.