Γ. Σταθόπουλος για Γ. Μυλωνάκη: Η Αγ. Παρασκευή απέκτησε δικαστή

«Να σεβαστεί το έργο της θητείας της “Νίκης Πολιτών” και να μάθει να λύνει προβλήματα», κάλεσε τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γ. Μυλωνάκη ο πρώην Δήμαρχος Γ. Σταθόπουλος, με αφορμή το κολυμβητήριο.

Γ. Σταθόπουλος: Απρέπεια Μυλωνάκη πριν τη συνάντηση για το δημαρχείο

Τόνισε πως «από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε, συνέχεια κατηγορεί ο κ. Μυλωνάκης» και «για όλα φταίνε άλλοι». «Η Αγία Παρασκευή απέκτησε δικαστή», είπε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε ακόμα τα παρακάτω: «Διευκρινίσαμε ότι δεν θα αφήνουμε να «πέσει κάτω» καμία αιχμή – κατηγορία του, εναντίον μας.

Αν νομίζει ότι βάζοντας το Γραφείο Τύπου να βγάζει σωρεία ανακοινώσεων, θα μας κουράσει, κάνει μεγάλο λάθος.

Δεν απαντά, ωστόσο, για την, λαθεμένη, εγγραφή του Κολυμβητηρίου στο Κτηματολόγιο, που έγινε στη Δημαρχιακή τους θητεία τα έτη 2007-10.

Το γραφειοκρατικό πρόβλημα αυτό, σύντομα θα διευθετηθεί, όπως πληροφορούμαστε.

Επειδή, δε, το έργο δεν δημοπρατήθηκε στην θητεία μας, είναι κακοήθεια του να μας βάζει στο «κάδρο».

Εκείνο που θα έχει ενδιαφέρον, σε κάθε περίπτωση, είναι ο τρόπος που θα υλοποιήσει τη μελέτη – δημοπράτηση Ζορμπά για το Κολυμβητήριο.

Διότι, το έργο που το ψήφιζε «αγκαλιά» με τον κ. Ζορμπά και που τώρα «κοκορομαχούν»:

1. Δεν έχει χρηματοδότηση πέραν του δανείου,

2. θα κοστίζει πολύ στον Δήμο για να λειτουργεί με ανοικτή 50αρα πισίνα,

3. θα καταστρέψουν το μπροστινό παρκάκι για να παρκάρουν αυτοκίνητα, κόβοντας τα δένδρα που έχουν φυτευτεί,

4. δεν έχει τις απαραίτητες μελέτες εφαρμογής και βιωσιμότητας.

Μέχρι να καταφέρει, όμως να κάνει κάποιο «δικό» του έργο στην Αγία Παρασκευή (όχι αυτά που ξεκίνησαν άλλοι), ας δείξει, τουλάχιστον, σεβασμό ιδιαίτερα στην παράταξη μας που έκανε πάρα πολλά έργα στην πόλη.

ΥΓ1: Για την αντιδημοκρατική συμπεριφορά τους απέναντι στους κατοίκους του Παραδείσου που ήρθαν να διαμαρτυρηθούν, για την (άκουσον – άκουσον) τοποθέτηση τραπεζιών φαγητού πάνω στο γκαζόν την μικρής Πλατείας οδών Αγ. Τριάδος και Ψαρών, δείχνουν αδιόρθωτοι.

ΥΓ2: Ο κ. Μυλωνάκης που έκανε προσφυγή κατά της αγοράς του Ιόλα (έχει μετανιώσει άραγε;), καλό είναι να μην γίνεται κριτή.»