Επεισόδια στη Λεωφόρο Μεσογείων για τον 17χρονο Χρ. Μιχαλόπουλο

Ένταση αυτή την ώρα στη Λεωφόρο Μεσογείων για τη δολοφονία του 17χρονου Χρήστου Μιχαλόπουλου από σφαίρα αστυνομικού – Κλειστό το ένα ρεύμα κυκλοφορίας

Δικαιοσύνη για τον 17χρονο Χρ. Μιχαλόπουλο ζητάει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, συγκεντρωμένοι Ρομά άναψαν φωτιές προκαλώντας το κλείσιμο του ρεύματος της Λεωφόρου Μεσογείων προς την Αθήνα στο ύψος του Νομισματοκοπείου. Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα τεταμένη μετά τη δολοφονία του 17χρονου Χρήστου Μιχαλόπουλου. Τα τελευταία 24ωρα έχουν σημειωθεί επεισόδια στον Ασπρόπυργο, τη Θήβα, τα Μέγαρα και τη Θεσσαλονίκη, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης της σορού του 17χρονου Ρομά από το πιστόλι του αστυνομικού της ΟΠΚΕ έδειξαν ότι έχει χτυπηθεί από πολύ κοντινή απόσταση στην πίσω πλευρά της τραχηλικής χώρας και η σφαίρα σταμάτησε εντός των μυών του θώρακα, αφού πρώτα προκάλεσε κάταγμα σε δυο σπονδύλους του λαιμού. Μάλιστα, πριν από λίγη ώρα, έγινε γνωστό πως στο χέρι του νεαρού βρέθηκε πυρίτιδα, γεγονός που επιβεβαιώνει την παραπάνω εκτίμηση.