Εκτός Σχεδίου: Οι διακοπές των πολλών βγαίνουν με λίστα αναμονής

Τις ατελείωτες ουρές στο Δημαρχείο της Νέας Ιωνίας για το Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Απασχόλησης παράλληλα με την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πόλη σχολιάζει η «Εκτός Σχεδίου». «Οι διακοπές για τους πολλούς βγαίνουν με λίστα αναμονής», τονίζει η δημοτική κίνηση.

Καψόνια στους γονείς από τον Δήμο Νέας Ιωνίας (video)

Αναφέρει πως «με το θράσος που τον χαρακτηρίζει και νιώθοντας επιβραβευμένος για την πολιτική των κάθε λογής “pass”, της αποκλεισμένης από τα χιόνια Αττικής Οδού, της πολιτικής που αφήνει στα νύχια των εργολάβων τις δημόσιες υπηρεσίες και κατ΄ επέκταση τους εργαζόμενους, έκανε την εμφάνιση του στη Ν. Ιωνία ο Κ. Μητσοτάκης στην περιοχή μας».

«Η “αλα Γκρέκα” εφαρμογή της πολιτικής των βίβλων και οδηγιών της ΕΕ και ταυτόχρονα, πρωτοπόρα στη στήριξη του ΝΑΤΟ, με πιο κραυγαλέα την στήριξη του πολέμου της Ουκρανίας», προσθέτει.

«Ήταν στην Νέα Ιωνία την ίδια ώρα που δεκάδες γονείς περίμεναν από τις 6:00 το πρωί στο Δημαρχείο για τουλάχιστον τρεις ώρες… τόσο για να βρουν θέση για το Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Απασχόλησης του Δήμου, όσο και για την την δημοτική κατασκήνωση, μιας και οι διακοπές για τους πολλούς βγαίνουν με λίστα αναμονής…», καταλήγει.