Κ. Μητσοτάκης στη Νέα Ιωνία: Χρειάζεται σταθερή κυβέρνηση (video)

Από τη Νέα Ιωνία ξεκίνησε τις περιοδείες του ο Κυριάκος Μητσοτάκης αμέσως μετά την ολιγοήμερη «καραντίνα» μετά τη διάγνωση του με Covid-19. «Η χώρα χρειάζεται σταθερή κυβέρνηση που μπορεί να αντιμετωπίσει τις μεγάλες γεωπολιτικές προκλήσεις της περιοχής», το κεντρικό του μήνυμα.

Ο πρώην πρωθυπουργός ευχαρίστησε αρχικά τους πολίτες της Νέας Ιωνίας που ανέδειξαν τη Νέα Δημοκρατία πρώτο κόμμα στην πόλη. «Ποιος θα το περίμενε άραγε, ότι η Νέα Δημοκρατία θα κέρδιζε στη Νέα Ιωνία με 10 μονάδες διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια εξήγησε πως αν δεν υπήρχε η απλή αναλογική τώρα θα είχε σχηματιστεί αυτοδύναμη κυβέρνηση και «σήμερα η χώρα θα είχε σταθερή κυβέρνηση». «Διότι, σήμερα, η χώρα χρειάζεται, πρώτα και πάνω απ΄ όλα μία σταθερή κυβέρνηση, η οποία να μπορεί να οδηγήσει με ασφάλεια τη χώρα μας στο μέλλον και να αντιμετωπίσει τις μεγάλες γεωπολιτικές προκλήσεις της περιοχής», υποστήριξε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι είναι κρίσιμο να συνεχιστεί η πορεία ανόρθωσης και εκσυγχρονισμού της χώρας, ενώ τόνισε ότι στην προεκλογική περίοδο «επιβραβεύθηκε» ο ορθός πολιτικός λόγος, η έμφαση στο πρόγραμμα και η απόρριψη του τοξικού πολιτικού λόγου, του διχαστικού πολιτικού λόγου, των ψεμάτων, της «μαύρης Ελλάδος», όπως δήλωσε.

«Θέλω μαζί να κάνουμε τις μεγάλες αλλαγές και η χώρα μας επιτέλους να μπορέσει να αλλάξει πίστα», πρόσθεσε. «Πάμε, λοιπόν, μαζί για μία ακόμα μεγάλη νίκη, για την Ελλάδα που οραματιζόμαστε, σταθερά, τολμηρά και μόνο μπροστά για την αυτοδύναμη Ελλάδα», κατέληξε.