Καψόνια στους γονείς από τον Δήμο Νέας Ιωνίας (video)

Στα «κάγκελα» οι γονείς στη Νέα Ιωνία μετά τη χθεσινή ταλαιπωρία για μια θέση στο Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Απασχόλησης του Δήμου, όπου χρειάστηκε να περιμένουν σε «πελώριες ουρές» μέσα στον ήλιο.

Η ΕΚΦΡΑΣΗ δημοσιεύει την επιστολή διαμαρτυρίας της Κ.Χ., μητέρα μαθητή της πόλης, που σχολιάζει την εξαντλητική διαδικασία που έπρεπε να ακολουθήσουν οι γονείς, τονίζοντας πως πέρσι όλη η διαδικασία είχε γίνει ηλεκτρονικά. Αναφέρει αναλυτικά:

«Πολλά μπράβο στον Δήμο Νέας Ιωνίας και τους υπευθύνους στο Τμήμα Παιδείας, που εμπνευστήκαν και οργάνωσαν τις διαδικασίες για την κατάθεση των δικαιολογητικών για το Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Απασχόλησης.

Να σημειώσουμε ότι τις ίδιες μέρες είναι και η κατάθεση των δικαιολογητικών για τις κατασκηνώσεις.

Συγκεκριμένα η διαδικασία απαιτούσε από τους “αργόσχολους” γονείς των παιδιών , να στηθούν διαδοχικά σε τρείς (3) ,,, το ξαναλέω σε τρείς (3), πελώριες ουρές των περίπου 100 ατόμων , όπου αργά και υπομονετικά περίμεναν με χαρτιά στα χέρια. Μία ουρά για τον έλεγχο των δικαιολογητικών , δεύτερη ουρά για την έκδοση των διπλότυπων και τρίτη ουρά για την πληρωμή και εκεί που είπαμε ότι επιτέλους μετά από, με το ρολόι 3 ώρες , τελειώσαμε έπρεπε πάλι να ανέβουμε 2 ορόφους για να δώσουμε την απόδειξη στον υπάλληλο του πρώτου γραφείου που επισκεφθήκαμε …. Έτσι για το “Αντίο”

Και πάλι πολλά μπράβο στου Υπεύθυνους Προϊσταμένους για την Άρτια οργάνωση. Πραγματικά δεν ξέραμε όλοι οι γονείς τι να κάνουμε και πώς να γεμίσουμε την ημέρα μας.

Να σημειώσουμε ότι πέρσι η όλη διαδικασία είχε γίνει ηλεκτρονικά (τι μπανάλ). »