Εκδήλωση για την Ημέρα της Μητέρας από τη «Νέα Αρχή» (Vid)

Εκδήλωση για «να προσφέρουν κάτι συμβολικό στις μητέρες της πόλης» διοργάνωσε η «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Οικονόμου. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας, οι γυναίκες της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή», με τη βοήθεια μιας οργανωτικής ομάδας στελεχών και του επικεφαλής, Γιώργου Οικονόμου, αποφάσισαν να προσφέρουν κάτι συμβολικό στις μητέρες της πόλης μας. Εκείνες, με τη συνοδεία των οικογενειών τους, μας τίμησαν με την παρουσία τους και έδωσαν παλμό στην πετυχημένη εκδήλωση της παράταξής μας.

Λίγα λουλούδια και καλλυντικά προϊόντα βιολογικής προέλευσης είναι η λιγότερη προσφορά απέναντι στα πρόσωπα που μας φροντίζουν από την πρώτη μέρα της ζωής μας.

Είναι οι μητέρες μας, οι βιολογικές, οι θετές που με διπλάσια αγάπη και προσπάθεια χάρισαν μια αγκαλιά στα παιδιά, είναι οι αγωνίστριες της καθημερινότητας, είναι όσες προσπαθούν να τεκνοποιήσουν, όσες πολεμούν με τις ασθένειες, είναι οι μητέρες που εν καιρώ πολέμου προσπαθούν να επιβιώσουν.

Είναι οι ηρωίδες μας και η αχτίδα φωτός όταν αναζητούμε συμβουλές, παρηγοριά και μια αγκαλιά!

Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες!