Ξεχωριστή εκδήλωση στο 5ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας (φώτο)

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση-γιορτή διοργάνωσαν οι μαθητές του 7ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και η εφηβική ομάδα We Workshops Edu. Στην ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

Ηταν μια βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά μας. Ήταν μια βραδιά ξεχωριστή για όλους μας. Ήταν το τέλος μιας σεζόν όπου γονείς και παιδιά αφιέρωσαν τα σαββατοκύριακά τους και τελικά επιβραβεύτηκαν.

Αντάλλαξαν ρούχα, παρέλαβαν τα βραβεία τους και χόρεψαν με την ψυχή τους.

Προσκεκλημένο στην εκδήλωση ήταν και το χορευτικό τμήμα του 7ου γυμνασίου που πριν λίγες μέρες είχε εντυπωσιάσει με την παρουσία του στη Νάξο.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus κάποια παιδιά ετοιμάζουν ήδη τις βαλίτσες τους για ταξίδια στο εξωτερικό.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και μας τίμησαν η Δήμαρχος, διευθυντές και καθηγητές σχολείων, δημοτικοί και υποψήφιοι σύμβουλοι και φυσικά δεκάδες γονείς και παιδιά.

Συγχαρητήρια στην Εφηβική ομάδα WE_WorkshopsEdu και στην Ένωση Συλλόγων Γονέων-Κηδεμόνων Νέας Ιωνίας

Ο σύλλογός μας, στηρίζει ως συνδιοργανωτής τις δράσεις του προγράμματος για 2η χρονιά και περιμένουμε περισσότερες συμμετοχές από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Συνεχίζουμε με νέες δράσεις μέχρι και το τέλος της σχολικής χρονιάς. Χρειαζόμαστε όλους τους γονείς δίπλα μας. Ένας σύλλογος δεν απαρτίζεται από 7 άτομα μόνο. Ο σύλλογός είστε εσείς, όλοι οι γονείς και οι κηδεμόνες.

Σας ευχαριστούμε και χρόνια πολλά σε όλες τις μάνες!!!