Ε.Β.Ε. Ηρακλείου: Έξω οι φασίστες από το Ηράκλειο

Ανακοίνωση – κάλεσμα συμμετοχής στην αντιφασιστική κινητοποίηση από την Ένωση Αυτοαπασχολουμένων και Ε.Β.Ε. Ηρακλείου Αττικής

Από την Ένωση Αυτοαπασχολουμένων και Ε.Β.Ε. Ηρακλείου Αττικής εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι Αυτοαπασχολούμενοι και μικροί ΕΒΕ

Η Ένωση Αυτοαπασχολούμενων και ΕΒΕ Ηρακλείου Αττικής καταγγέλλει στο λαό του Ηρακλείου τη φασιστική σύναξη που είναι προγραμματισμένη να γίνει την 1η Νοέμβρη στο Ηράκλειο.

10 χρόνια μετά τη δολοφονία του μουσικού Παύλου Φύσσα και ενώ οι δίκες της Χρυσής Αυγής δεν έχουν ολοκληρωθεί, λίγους μήνες μετά τη δολοφονική επίθεση φασιστών στην Νέα Φιλαδέλφεια αφού διέσχισαν όλη την χώρα ανενόχλητοι, ετοιμάζουν τώρα πανευρωπαϊκή φασιστοσύναξη στη γειτονιά μας.

Τη στιγμή που η κυβέρνηση της ΝΔ δεν παίρνει κανένα μέτρο για να μην πραγματοποιηθεί η σύναξη των φασιστών, την ίδια ώρα είναι πανέτοιμοι να ψηφίσουν και να εφαρμόσουν τα αντιλαϊκά και αντεργατικά νομοσχέδια κατ’ εντολή των μεγαλοεπιχειρηματιών. Ταυτόχρονα, ξέρουν να στέλνουν τα ΜΑΤ σε λαϊκές κινητοποιήσεις ενάντια σε πλειστηριασμούς σπιτιών και μικρών επιχειρήσεων συναδέλφων και εργαζομένων.

Την ώρα που ο λαός αντιδρά και οργανώνεται στα σωματεία του και τις ενώσεις του, βρίσκοντας εκεί αποκούμπι απέναντι στην εγκληματική πολιτική που θεωρεί κόστος τις ζωές μας και αφήνει απροστάτευτο το λαό απέναντι σε φωτιές και σε βροχές, το σύστημα αξιοποιεί και τις φρικιαστικές «εφεδρείες» του, αμολάει τα μαντρόσκυλά του, τα φασιστικά αποβράσματα, για να μας φοβίσει.

Είναι όμως γελασμένοι! Δε θα τους περάσει!

Οι Αυτοαπασχολούμενοι και μικροί ΕΒΕ μαζί με τους εργαζόμενους θα δυναμώσουμε τον αγώνα του για τη ζωή και τις ανάγκες μας.

Δίνουμε τον αγώνα ενάντια στο φασισμό και στο σύστημα που τον γεννά, έτσι ώστε να μη σηκώσουν ποτέ πάλι κεφάλι οι φασίστες, ειδικά στις γειτονιές των αγώνων, της Ηλέκτρας Αποστόλου, του μπλόκου της Καλογρέζας.

Καλούμε μαζί με τα σωματεία και τους φορείς της περιοχής στη συμμετοχής στην αντιφασιστική κινητοποίηση-πορεία την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου στις 6 μ.μ. στη συμβολή των οδών Λ. Ηρακλείου και Ιφιγενείας.

Δε θα επιτρέψουμε στο φίδι του φασισμού να ξαναβγεί από την τρύπα του!

Έξω οι φασίστες από κάθε γειτονιά!