Ανδρέας Βασιλόπουλος: Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, Ανδρέας Βασιλόπουλος, προέβη στην παρακάτω ανακοίνωση:

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην νέα μας Δήμαρχο. Είμαστε όλοι μαζί να εφαρμόσουμε κάθε δέσμευση του κοινού μας δημοτικού προγράμματος.

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους υποψηφίους, τους συνεργάτες και εθελοντές της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ για την εξαιρετική προεκλογική πορεία που είχαμε και το ποσοστό που μας ανέδειξε σε 3η παράταξη με καθοριστικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις του δήμου μας. Θέλω όμως να τους ευχαριστήσω και γιατί πίστεψαν πραγματικά στη συνεργασία με την ομάδα της Δήμητρας, έδωσαν δυνατό αγώνα μέχρι το τελευταίο λεπτό και όλοι ΜΑΖΙ κατορθώσαμε το αποτέλεσμα του 54%.

Η απερχόμενη διοίκηση οφείλει να λειτουργήσει ως «υπηρεσιακή» έως 31/12/2023. Οφείλει να αναστείλει ενέργειες και έργα, στα οποία είμαστε ξεκάθαρα αντίθετοι, όπως για παράδειγμα τη ΜΕΒΑ στο Πικέρμι, την εφαρμογή της πολεοδομικής μελέτης και τις διαμορφώσεις στο λόφο του οχυρού, θέματα τα οποία θα επανεξετάσουμε από τις αρχές του επόμενου έτους.

Μία νέα εποχή ξενικά για τον δήμο μας με δήμαρχο την Δήμητρα Τσεβά Μήλα. Κοινή μας δέσμευση είναι η υλοποίηση όσων προεκλογικά σχεδιάσαμε και υποσχεθήκαμε στους πολίτες. Είναι όμως και επιστροφή στον σεβασμό απέναντι στους δημότες μας.

Οι εκλογές της 15ης Οκτωβρίου απέδειξαν τη δύναμη της σωστής συνεργασίας και το τίμημα εκείνου που φρόντισε με τη στάση του να μένει μόνος. Ο δήμος άλλαξε διοίκηση και μαζί σελίδα, αφήνοντας πίσω προβλήματα που έχουν προκύψει από λάθος συμπεριφορές, αλαζονεία και κακοδιοίκηση. Από σήμερα, πάμε μπροστά ΜΑΖΙ και φτιάχνουμε τον δήμο που ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ.

Σας ευχαριστώ όλες και όλους.

Ανδρέας Βασιλόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας Πικερμίου
Επικεφαλής συνδυασμού “Δύναμη Ανάπτυξης”