Αρνείται το debate ο Στρ. Σαραούδας (video)

Ο Στράτος Σαραούδας αρνήθηκε την πρόταση για debate που διατύπωσε για μια ακόμα φορά ο Βασίλης Καραβάκος στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο.

«Δεν έχω να πω τίποτα, δε θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν από σας. Άμα θέλετε να βρεθείτε οι άλλοι… εγώ δεν θέλω να έρθω να συζητήσω πάνω σε αυτά τα θέματα… Εμάς μιλάνε τα έργα μας», είπε χαρακτηριστικά για την πρόταση του επικεφαλής της «Συμμαχίας Πολιτών» για κοινές εκδηλώσεις – debate στις πλατείες της πόλης. Ο κ. Καραβάκος, μάλιστα, δεσμεύτηκε πως αν συμφωνήσουν σε αυτό η παράταξη του δεν θα προχωρήσει σε άλλες ξεχωριστές συγκεντρώσεις.

«Να εκπροσωπηθούν οι παρατάξεις της πόλης σε κοινές δημόσιες συζητήσεις χωρίς να χρειάζεται να γίνουν ξεχωριστές συγκεντρώσεις», εξήγησε, υποστηρίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα αποφευχθούν και οι μικρότητες ενόψει των δημοτικών εκλογών.

Ο Βασίλης Καραβάκος δήλωσε μετά το δημοτικό συμβούλιο: «Όταν γνωρίζεις ότι δεν μπορείς να υπερασπιστείς την πολιτική σου αποφεύγεις το διάλογο. Ο κ. Σαραούδας για μια ακόμα φορά αποφεύγει τη δημόσια παράθεση επιχειρημάτων και απόψεων. Χρησιμοποιεί την προσφιλή του μέθοδο, της παραπλάνησης και των ανακριβειών, εξορκίζοντας το διάλογο, ουσιαστικά εξορκίζοντας τη δημοκρατία».

Από την ΕΚΦΡΑΣΗ που κυκλοφορεί.