Π. Αλέπης: Σε οικτρή κατάσταση τα σχολεία της Νέας Ιωνίας (video) - EKFRASI.net

Π. Αλέπης: Σε οικτρή κατάσταση τα σχολεία της Νέας Ιωνίας (video)

Π. Αλέπης: Σε οικτρή κατάσταση τα σχολεία της Νέας Ιωνίας

Πυρά στην κυβέρνηση και την απελθούσα δημοτική αρχή Θωμαΐδου εξαπέλυσε ο επικεφαλής της ΛΑΣ Νέας Ιωνίας Πέτρος Αλέπης με αφορμή το σοβαρό περιστατικό με τα καλοριφέρ στο 6ο Γυμνάσιο.

Την κρίσιμη κατάσταση των σχολείων της Νέας Ιωνίας προσπάθησε να αναδείξει ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Πέτρος Αλέπης τονίζοντας πως «δεν βρίσκεται στο παρά πέντε αλλά στο και τέταρτο». «Θα μπορούσε να πει κανείς ότι από θαύμα γλιτώσαμε τα χειρότερα», είπε σχετικά με τα καλοριφέρ που έσκασαν στο 6ο Γυμνάσιο.

«Φταίει η υποχρηματόδοτηση των σχολείων από την κυβέρνηση», σημείωσε, υποστηρίζοντας όμως πως τεράστιες ευθύνες έχει και η απελθούσα δημοτική αρχή γιατί «δε φρόντισε για τα στοιχειώδη και την ασφάλεια των παιδιών». Σχολίασε επίσης ότι στο 1ο Γυμνάσιο και στο 1ο Λύκειο πριν κάποιους μήνες δόθηκαν 949.840 ευρώ για την ενεργειακή αναβάθμιση του σχολείου και μετά από κάποιες εβδομάδες άρχισαν να πέφτουν σοβάδες.

Τέλος, ζήτησε να γίνει άμεσα έλεγχος συντήρησης σε όλα τα σχολεία «χωρίς καμία καθυστέρηση», καθώς και τη δέσμευση της δημοτικής αρχής «ότι κανένα σχολείο δε θα μείνει χωρίς θέρμανση και πως θα καλυφθούν όλες οι βασικές υποδομές των σχολείων» για το επόμενο δύσκολο διάστημα.

Επικαιρότητα

Συγκεντρώνει είδη ανάγκης για τις γυναικείες φυλακές το Σώμα Εθελοντών Ηρακλείου

Συγκεντρώνει είδη ανάγκης για τις γυναικείες φυλακές το Σώμα Εθελοντών Ηρακλείου

Το Σώμα Εθελοντών Δήμου Ηρακλείου Αττικής, στην προσπάθεια στήριξης των γυναικών που κρατούνται στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Ελεώνα Θήβας, θα συγκεντρώσει διάφορα είδη: – Είδη Ατομικής Υγιεινής Αφρόλουτρα, Σαμπουάν, Κρεμοσάπουνα,

«Όχι στην αποστολή Ελλήνων στρατιωτών στη Γάζα» - Συγκέντρωση το Σάββατο στο Σύνταγμα

«Όχι στην αποστολή Ελλήνων στρατιωτών στη Γάζα» – Συγκέντρωση το Σάββατο στο Σύνταγμα

Σε συγκέντρωση ενάντια στην αποστολή Ελλήνων στρατιωτικών στη Γάζα καλεί η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό Εργατικών Σωματειών και Συλλογικοτήτων το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου, στις