Ζητά συγνώμη 4 χρόνια μετά

Πλάγια συγνώμη ζητά από τον Παναγιώτη Μανούρη η εφημερίδα “Δημοκρατία” για το ψευδές δημοσίευμα στις παραμονές των εκλογών του 2019, το οποίο έγινε η αφετηρία πόλεμου λάσπης εναντίον του υποψηφίου Δημάρχου.

..

..

Πρώτα σπιλώνουν και μετά, υπό τη δαμόκλειο σπάθη της επερχόμενης καταδίκης, ανασκευάζουν. Το δημοσίευμα της εφημερίδας “Δημοκρατία” αποτέλεσε τη βάση για να σπιλώσουν τη θητεία του Π. Μανούρη στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ πολιτικοί αντίπαλοι κ.α.

..

“Σημαντικό το έργο του Π. Μανούρη”

Επειδή πλησιάζει η ώρα της Δικαιοσύνης η εφημερίδα “ανακρούει πρύμνα” και μετά από “νέα στοιχεία που ήρθαν στην κατοχή μας “, όπως αναφέρει, εκτιμά ως “σημαντικό το έργο του κ. Παναγιώτη Μανούρη στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ”.

” Στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ ο κ. Μανούρης διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος μέσα στα δύσκολα μνημονιακά χρόνια, μεταξύ 2010 και 2015, συμβάλλοντας καίρια από τη θέση αυτή στο να αντιμετωπιστούν με επιτυχία χρόνιες αγκυλώσεις, προβλήματα και παγιωμένες αντιλήψεις και νοοτροπίες, ώστε ο φορέας όχι μόνο να διασωθεί, αλλά και να μετεξελιχθεί σε σύγχρονο και δυναμικό βραχίονα άσκησης αποτελεσματικής πολιτικής από το αρμόδιο υπουργείο”, διαπιστώνει χαρακτηριστικά.

..

“Μετά τη λήξη της θητείας του κ. Μανούρη, διενεργήθηκαν από τις αρμόδιες Αρχές έλεγχοι της λειτουργίας του ΙΝΕΔΙΒΙΜ, που έδωσαν αφορμή για το παραπάνω δημοσίευμα της «δημοκρατίας». Οι έλεγχοι αυτοί, ωστόσο, ούτε αθέμιτες πρακτικές ή βλάβη του δημόσιου συμφέροντος εντόπισαν ούτε αναιρούν το σημαντικό έργο του κ. Μανούρη στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ”, καταλήγει

..

Το πρόβλημα συνεχίζουν να το έχουν τα φερόμενα ως εκτελεστικά όργανα, δηλαδή αυτοί που διένειμαν (νύχτα) τα φυλλάδια της λάσπης, υπηρετώντας δόλιους σκοπούς και στα τέλη Οκτωβρίου βρίσκονται κατηγορούμενοι ενώπιον της δικαιοσύνης.