Όσκαρ ψεύδους για τη δημοτική αρχή Θωμαϊδου!

Για το βραβείο Όσκαρ στα ψέματα προτείνεται η δημοτική αρχή Νέας Ιωνίας!

Στην κατάπτυστη ανακοίνωση διαστροφής της πραγματικότητας για τους τραμπουκισμούς που υπέστη η αντιπολίτευση από τους εγκάθετους της διοίκησης Θωμαϊδου (μεταξύ των οποίων και ο εργαζόμενος στο Δήμο Γ. Σταμούλης, αγαπημένος της Δημάρχου, όπως προκύπτει από την αντιμετώπισή του) απαντάνε τα βίντεο που φέρνουμε σήμερα στη δημοσιότητα.

..

Ξεκάθαρα διακρίνεται ο Παναγιώτης Μανούρης και, πριν την προσέλευσή του, ο δημοτικός σύμβουλος Μάκης Παπαμαργαρίτης να κάθονται στην πρώτη σειρά και να παρακολουθούν την εκδήλωση. Τα βίντεο καταρρίπτουν τα ασύστολα ψεύδη της ανακοινώσεων της Δ. Θωμαϊδου (στολισμένη με καρδούλες), και του Α. Χατζησαββίδη (αναφέρεται σε τάγμα εφόδου) για δήθεν επεισόδιο που δημιούργησαν.

Δείτε το βίντεο:

..

Φυσικά δεν περιμένουμε από την πιο αποτυχημένη και ανερμάτιστη διοίκηση που έχει γνωρίσει η Νέα Ιωνία να συναισθανθεί την ευθύνη της και να μαζέψει τα ψέματα. Έτσι κι αλλιώς τελειώνουν οσονούπω.

..

Υ.Γ. Ο “αγαπημένος” της Δημάρχου ούρλιαζε πάνω στην Όλγα Κατημερτζή, δείχνοντας το “δυναμισμό” του σε μια γυναίκα. Στον Παναγιώτη Μανούρη φώναζε και χειρονομούσε από απόσταση 30 μέτρων. Φαίνεται πως το γεγονός ότι ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης έχει μαύρη ζώνη στο Τάε Κβο Ντο έχει μαθευτεί ευρέως και κάποιοι δεν επιθυμούν να τεστάρουν τι θυμάται από αυτό.

Στην Όλγα Κατημερτζή ούρλιαζε από κοντά. Γυναίκα γαρ

Στον Παναγιώτη Μανούρη από μακριά!