Αδιανόητες σκηνές τραμπουκισμού στη Νέα Ιωνία (VIDEO)!

  • Ξεπέρασαν τα όρια τραμπουκισμού (της Νέας Ιωνίας) στην εκδήλωση του Δήμου στο Παναιτώλιο!
  • Αποπειράθηκαν να φιμώσουν την αντιπολίτευση, απείλησαν, εξύβρισαν, άρπαξαν μικρόφωνα.
  • Απίστευτες σκηνές τραμπουκισμού της Όλγας Κατημερτζή από κάποιον τύπο, ουρλιαχτά και φωνές από τα υπολλείμματα της απερχόμενης δημοτικής αρχής.

..

Προεκλογική συγκέντρωση με λεφτά του Δήμου Νέας Ιωνίας επιχείρησε να κάνει η
“τελειωμένη” ως Δήμαρχος Δέσποινα Θωμαΐδου. 

Αφορμή ήταν η βράβευση των εθελοντών που πήραν μέρος στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια της Νέας Ιωνίας, την οποία προσπάθησε να κάνει δική της συγκέντρωση. 

..

Επειδή την εκδήλωση πλήρωνε ο Δήμος Νέας Ιωνίας και όχι η τσέπη της κ. Θωμαΐδου παρευρέθηκαν εκεί ο επικεφαλής της μείζονος Παναγιώτης Μανούρης και οι δημοτικοί σύμβουλοι της ενότητας Όλγα Κατημερτζή και Σπύρος Βανδώρος.

..

Επανειλημμένα ζήτησαν το λόγο για χαιρετισμό εκ μέρους της αντιπολίτευσης και επανειλημμένα τους αρνήθηκαν.

Όταν ανέβηκε στο βήμα ο επικεφαλής της μείζονος Παναγιώτης Μανούρης ξεκίνησαν οι τραμπουκισμοί των εγκάθετων της διοίκησης Θωμαΐδου. 

Δείτε χαρακτηριστικά στο βίντεο σωματώδη τύπο, με τραμπούκικη συμπεριφορά να απειλεί την Όλγα Κατημερτζή και την προϊσταμένη του, Δ. Θωμαΐδου, να παραμένει απαθής.

..

Το μόνο πρόσωπο που προσπάθησε να προστατεύσει την εκδήλωση και τους εκπροσώπους της αντιπολίτευσης, όπως διακρίνεται στο βίντεο ήταν η Γ.Γ. του Δήμου κ. Α. Μιχελογιαννάκη.

Το καθεστώς του ζοφού και του ξεπεσμού στη Νέα Ιωνία τελειώνει και όπως φαίνεται, οι εκπρόσωποί του έχουν χάσει την ψυχραιμία τους. 

Ένα ερώτημα υπάρχει στον “αέρα”: το που θα κρυφτούν όλοι αυτοί από την 1η Γενάρη.