Υποψήφιος με το ΚΚΕ στο Βόρειο Τομέα ο Βασ.Παρασκευόπουλος

Δήλωση του μουσικού της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Χαλανδρίου και Προέδρου του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου για την υποψηφιότητα του

Το μέλος της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Χαλανδρίου και Πρόεδρος του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου, Βασίλης Παρασκευόπουλος, προέβη στην παρακάτω δήλωση αναγγελίας της υποψηφιότητας του στο Βόρειο Τομέα Αθήνας με το ΚΚΕ:

«Οι πολλές εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που κατεβήκαμε στους δρόμους της χώρας μας τις προηγούμενες μέρες δώσαμε την υπόσχεση στο όνομα των νεκρών , το έγκλημα αυτό να μη συγκαλυφθεί. Αυτή η ευθύνη που πήραμε είναι η απάντηση μας στην πολιτική που κοιτάζει τα κέρδη των λίγων και στους πολλούς λέει «πάμε και όπου βγει». Μέσα στο σκοτάδι της θλίψης για το χαμό των συνανθρώπων μας είναι φως και ελπίδα το λαϊκό ποτάμι της οργής που έχει ξεχυθεί και που διεκδικεί την προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία της απεργίας την Πέμπτη 16 Μάρτη. Κατεβαίνουμε όλοι στο μεγάλο συλλαλητήριο στα Προπύλαια στις 11.30 π.μ. δείχνοντας ότι το ποτάμι δε γυρίζει πίσω.»