Αστυνομικός ΜΑΤ: Κι αν πάτησες κάποιον καλά έκανες (video)

«Κι αν πάτησες κάποιον καλά έκανες», ακούγεται να λέει αστυνομικός των ΜΑΤ σε συνάδελφο του. Μάλιστα, ο οδηγός ή συνοδηγός φέρεται να κλαίει, σύμφωνα με τα όσα ακούγονται, ενώ αναφέρεται πως το όχημα είχε σπασμένους καθρέφτες. Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Κατά τη χθεσινή διαδήλωση φαίνεται πως υπήρξαν δύο περιστατικά όπου οχήματα (σίγουρα το ένα της ΕΛ.ΑΣ.) κινήθηκαν εναντίον διαδηλωτών. Στο πρώτο, το οποίο και ερευνάται από την αστυνομία, γερανός στην Ακαδημίας βρέθηκε ανάμεσα σε διαδηλωτές και επιτάχυνε απότομα, κάνοντας ελιγμούς. Εκεί χτύπησε έναν κάδο, πίσω από τον οποίο βρισκόταν διαδηλωτής, ο οποίος έπεσε στο οδόστρωμα.

Σύμφωνα με δεύτερη καταγγελία, «άσπρο αμάξι πιθανόν της ασφάλειας (λόγω του μοντέλου- Citroen Xsara ), επιτάχυνε και παρέσυρε δύο διαδηλωτές στην Ακαδημίας». Αναφέρεται πως «ο ένας διαδηλωτής χτυπήθηκε έντονα από το αμάξι, και ως αποτέλεσμα βρέθηκε μέτρα μακριά από την πρόσκρουση στο πάτωμα με χτυπήματα στο κεφάλι (από την πτώση στην άσφαλτο), με κάκωση στο αριστερό χέρι, αλλά και με τραυματισμό στη φίστουλα στο δεξί (καθώς πρόκειται για αιμοκαθαριζόμενο άτομο με νεφροπάθεια)». «Το αμάξι χτύπησε και άλλο διαδηλωτή, αλλά χωρίς βαριά τραύματα και δεν σταμάτησε καθόλου μετά την πρόσκρουση» σημειώνεται ακόμα. Διαβάστε εδώ την καταγγελία.