Ξεκινούν οι εγγραφές στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Δήμου Ηρακλείου για την σεζόν 2024-2025

Ξεκινούν οι εγγραφές στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Δήμου Ηρακλείου για τη νέα αθλητική σεζόν 2024-2025, σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου επικοινωνίας του Δήμου, η οποία είναι η εξής:

Μια ακόμα αθλητική σεζόν ξεκινά από το φθινόπωρο για τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, οι εγγραφές για την οποία ξεκίνησαν στην δημοτική επιχείρηση, ΚΕΑΕΔΗΑ (ο φορέας που είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία τους). Αγόρια ηλικίας 4 έως 17 ετών αλλά και κορίτσια ηλικίας 5 έως 15 ετών και κορίτσια που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στις ομάδες της νέας περιόδου ως εξής:

  • Οι γονείς μπορούν να βρουν την σχετική αίτηση στο site του Δήμου www.iraklio.gr, να την συμπληρώσουν και να την στείλουν με mail στη δημοτική επιχείρηση ΚΕΑΕΔΗΑ στη διεύθυνση keaedhaaeota@gmail.com.
  • Εναλλακτικά μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2102756740 κατά τις εργάσιμες ημέρες 9.00 με 14.00 και για το υπόλοιπο της ημέρας στο 6981258090.

Οι Ακαδημίες του Δήμου Ηρακλείου Αττικής έχουν παράδοση δεκαετιών. Οι μαθητές των Ακαδημιών μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου, πάνω από όλα όμως τις αξίες της άμιλλας, της ομαδικότητας και του πειθαρχημένου τρόπου άθλησης και ζωής.

Όλες οι ομάδες των Ακαδημιών συμμετέχουν στα τοπικά πρωταθλήματα ανάλογης ηλικιακής κατηγορίας ενώ οι προπονήσεις διαρκούν ανά σεζόν από τον Σεπτέμβριο έως τα τέλη Ιουλίου.