Ολοκληρώθηκε η έκθεση του Άγγ. Νικολόπουλου που φιλοξενήθηκε στην αίθουσα “Μ. Αναγνωστάκης” στην Πεύκη

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η έκθεση φωτογραφίας του Άγγελου Νικολόπουλου που φιλοξενήθηκε στις 15 και 16 Ιουνίου 2024 στην αίθουσα “Μ. Αναγνωστάκης” στην Πεύκη, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης έχει ως εξής:

Η έκθεση του βραβευμένου Άγγελου Νικολόπουλου φιλοξενήθηκε 15 και 16 Ιουνίου 2024 στο χώρο της αίθουσας “Μ. Αναγνωστάκης” στην Πεύκη.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να χαρούν εκτός από τα φωτογραφικά έργα του καλλιτέχνη και  μουσικά κομμάτια   ενδεικτικά χρονικών περιόδων στην ιστορία της μουσικής από το κιθαριστικό σύνολο ” Το μουσικό κουτί “.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης κ. Μάριος Ψυχάλης συνεχάρη τον καλλιτέχνη για το έργο του τόσο στο χώρο της φωτογραφίας όσο και για  τη μακροχρόνια προσφορά του στο χώρο της μουσικής ως καλλιτεχνικός δ/ντής του Φεστιβάλ Σύρου. Ακόμη ευχαρίστησε την κα Σοφία Γουναροπούλου Αντιπρόεδρο της Επιτροπής για την εύρυθμη λειτουργία του πρώην ΚΟΙΠΑΠ για την  οργάνωση της Έκθεσης.

Την έκθεση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Γιάννης Κεχρής τ. Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, ο κ. Γιώργος Στιβαχτής Εντελταμένος Σύμβουλος για το Ηλιακό Χωριό, η κα Μαρήλια Νικολαΐδου Πρόεδρος της Επιτροπής για την εύρυθμη λειτουργία του πρώην ΚΟΙΠΑΠ, η κα Μαρία Κουρτογιάννη εκπρόσωπος του Δημοτικού Ωδείου Λυκόβρυσης-Πεύκης,  εκπρόσωποι φιλότεχνων Συλλόγων και πολιτιστικών φορέων, εκπρόσωποι της Ομάδας καλλιτεχνικής έκφρασης, μαθητές σχολών φωτογραφίας καθώς και σχολών μουσικής.