Ξεκινάει το 3ο Συνέδριο Αριστερού Ρεύματος

Ξεκινάει το 3ο Συνέδριο Αριστερού Ρεύματος, πολιτικής οργάνωσης που οργανωτικά ανήκει στη Λαϊκή Ενότητα – Ανυπότακτη Αριστερά. Το συνέδριο που ως κύριο σύνθημα του έχει το “Με την Ριζοσπαστική Αριστερά για την ανατροπή” θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Μαρτίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, Σολωμού 30, Μοσχάτο (750 μέτρα από τον Σταθμό «Μοσχάτο» του ΗΣΑΠ) και θα είναι ανοιχτό σε όσους θέλουν να το παρακολουθήσουν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Αριστερού Ρεύματος έχει ως εξής:

3ο Συνέδριο Αριστερού Ρεύματος 2-3 Μαρτίου

 

Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, Σολωμού 30, Μοσχάτο

Με την Ριζοσπαστική Αριστερά για την ανατροπή

Τα μεγάλα προβλήματα της εποχής μας, οι πόλεμοι,  ο κίνδυνος για την παγκόσμια ειρήνη, η διαρκώς αυξανόμενη φτώχεια, η κλιματική κρίση, η ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη απαιτούν την παρέμβαση  της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και την συνεργασία των δυνάμεών της.

Όλα αυτά θα συζητηθούν στο 3ο  Συνέδριο του  Αριστερού Ρεύματος – Λαϊκή Ενότητα, που θα πραγματοποιηθεί Σάββατο 2 Μαρτίου από τις 2:00′ μ.μ. έως τις 9:00′ μ.μ. και την Κυριακή 3 Μαρτίου από τις 10:00′ π.μ. έως τις 5:00′ μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, Σολωμού 30, Μοσχάτο (750 μέτρα από τον Σταθμό «Μοσχάτο» του ΗΣΑΠ).