Βρήκαν αφορμή για δελτίο τύπου…

Δεν υπάρχει τίποτα πλέον που να μην το περιμένουμε από το Δήμο Νέας Ιωνίας. Την ώρα που έχει κηρυχθεί τριήμερο εθνικό πένθος σε όλη τη χώρα, ο Δήμος Νέας Ιωνίας (δια της Δημάρχου της) μας πληροφορεί ότι έχει τριήμερο πένθος η Νέα Ιωνία…Λες και θα μπορούσε να κάνει και αλλιώς!

Η πληροφορία:

Τριήμερο πένθος στη Νέα Ιωνία για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας συμμετέχει στο τριήμερο εθνικό πένθος για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στην περιοχή των Τεμπών.

Στο πλαίσιο αυτό, ακυρώνεται η προγραμματισμένη εκδήλωση του Δήμου «Δράσεις ψηφιακής εκπαίδευσης και ψηφιακού εγγραμματισμού», ενώ η Ελληνική Σημαία σε όλα τα δημοτικά κτίρια, θα κυματίζει μεσίστια, από σήμερα Τετάρτη 1η Μαρτίου έως την Παρασκευή 3 Μαρτίου.

Σε δήλωσή της η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου, εξέφρασε τα ειλικρινή συλλυπητήριά της προς τις οικογένειες των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος σημειώνοντας: «Η πρώτη μέρα της Άνοιξης έφερε βαρυχειμωνιά στις καρδιές μας μετά την ανείπωτη τραγωδία με δεκάδες νεκρούς – κυρίως νέους σε ηλικία – από τη φονική σύγκρουση επιβατικής αμαξοστοιχίας με εμπορικό τρένο στα Τέμπη. Η σκέψη μας αυτή την ώρα είναι στις οικογένειες των θυμάτων, στις οποίες και εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια. Οι προσευχές μας είναι με τους τραυματίες, τους εγκλωβισμένους και τους οικείους τους».