Βιωματικό εργαστήρι στο Στέκι της Αναξαγόρα

Συνεχίζονται οι δράσεις στο Στέκι της Αναξαγόρα με «βιωματικό εργαστήρι από και για την κοινότητα» αυτό το Σάββατο στις 18.30 στον κήπο του χώρου (Αναξαγόρα 21, Αγία Παρασκευή).

Περιπατητικό εργαστήρι από το «Στέκι της Αναξαγόρα» στην Αγ. Παρασκευή

Αφορμή για το ενδιαφέρον εργαστήρι του Στεκιού η συζήτηση για «τις δυσκολίες των καιρών και την έξαρση της βίας στην εφηβεία». «Κάνουμε ένα ακόμα βήμα για να αναδείξουμε την αξία της ομάδας και της κοινότητας, να τις φέρουμε στο επίκεντρο και να αποτελέσουν πηγή γνώσης», σημειώνει το Στέκι της Αναξαγόρα.

Στη σχετική πρόσκληση αναφέρει πως «σε αυτή τη δράση ανταποκρίθηκαν από την πρώτη στιγμή οι συνεργάτες και συνεργάτριές μας, κοινωνικοί επιστήμονες, που διατηρούν μια “πολυεστιακή ματιά” στον κόσμο, αγαπάνε τη δουλειά σε ομάδες και συλλογικότητες και φέρνουν τους δικούς τους προβληματισμούς ως επιστήμονες, ως γονείς, ως επαγγελματίες».

«Καθώς λοιπόν μας αφορά να κρατάμε ανοιχτές τις κεραίες μας στο κοινωνικό γίγνεσθαι, σας προσκαλούμε να ανταμώσουμε το Σάββατο 18 Μαΐου στις 18:30, για τρεις ώρες, με στόχο να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου θα “συναντηθούμε” και θα “συνομιλήσουμε” σε μια ανοιχτή διεργασία που θα εστιάσει, με επίκεντρο την Κοινότητα, στην ανάδυση του πλούτου της ομάδας και της συνεργασίας», προσθέτει.

Το μόνο προαπαιτούμενο για το εργστήρι «είναι να φέρουμε τον εαυτό μας και τη διάθεσή μας για συνάντηση και επικοινωνία», όπως τονίζει το Στέκι.

Για δήλωση συμμετοχής αρκεί ένα email στο stekianaksagora@gmail.com μέχρι την Παρασκευή 17/5 συμπληρώνοντας τα παρακάτω στοιχεία:

  • Ονοματεπώνυμο
  • Ιδιότητα
  • Ηλίκία

Το Στέκι ενημερώνει επίσης ότι σε περίπτωση μεγάλου πλήθους συμμετοχών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.