Β. Ζορμπάς: Όχι στην τοξικότητα και τον αρνητισμό

Κατά παρατάξεων της αντιπολίτευσης στρέφεται ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς μετά τις ανακοινώσεις για τη λήψη προκαταβολής από τους ΚΑΠ του 2024 για να πληρωθεί το ρεύμα. Με ανακοίνωση του, η οποία βέβαια δεν δίνει κάποια σχετική απάντηση, αναφέρει αναλυτικά:

«Είναι βέβαιο ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, θα ακουστούν και θα ειπωθούν πολλά, που σκοπό έχουν να πλήξουν την Δημοτική μας παράταξη και τον επικεφαλής της , Δήμαρχο κ. Βασίλη Ζορμπά.

Ο τ. Δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος (που συχνά μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν κατά τα 5 χρόνια της δημαρχιακής του θητείας κατάλαβε πώς λειτουργούν οι Δήμοι) βλέπει «καμμένη γη» και «διαπλοκές», ο κ. Γιάννης Μυλωνάκης τα βλέπει όλα «μαύρα κι άραχνα» και υπάρχει και κάποιος τρίτος που, κινούμενος στις σκιές, δίνει δήθεν πληροφορίες στον Τύπο, που όμως είναι απόλυτα ψευδείς. Τον γνωρίζουμε, τον αφήνουμε όμως να «πετά στο συννεφάκι του» αν και ποτέ δεν ήταν πραγματικός ιπτάμενος. Και οι τρεις, έχουν ένα κοινό: Μηδενίζουν τα πάντα χωρίς να παρουσιάζουν κάποια πρόταση, κάποιο πρόγραμμα, μόνο «φούσκες».

Στην τοξικότητα και στον αρνητισμό αυτό, εμείς δεν θα ακολουθήσουμε. Προτιμούμε να προβάλλουμε το έργο μας και το πρόγραμμά μας για την επόμενη πενταετία χωρίς να μηδενίζουμε τίποτε και κανέναν.»