Β. Σάρκουλας: Δεν «έπεσε ο server», οι μάσκες έπεσαν

Για «πονηρή μεθόδευση» λόγω των περιορισμένων θέσεων, κάνει λόγο η παράταξη «Αγία Παρασκευή η πόλη μας» σχετικά με τις εγγραφές στο θερινό πρόγραμμα.

«Φαίνεται ότι μόνο σε “τυχαία επανεκκίνηση του server” δεν οφείλεται το θέμα που προέκυψε με τις εγγραφές στην πλατφόρμα για το πρόγραμμα “Παίζω και Δημιουργώ 2024” του Δήμου Αγίας Παρασκευής, αναφέρει η παράταξη. Υποστηρίζει πως «το άνοιγμά της πολλές ώρες πριν από την ώρα που είχε ανακοινωθεί, ήταν μια πονηρή μεθόδευση γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες». «Δεν βγήκε όμως, δεν υπολόγισαν ότι θα έμπαιναν και άλλοι τυχαίως και οι θέσεις θα έκλειναν πριν ανοίξουν επισήμως», λέει και προσθέτει ότι «αν υποθέσουμε ότι δεχόμαστε ότι οφειλόταν σε, απίθανο, τυχαίο γεγονός και όχι μεθόδευση, αποδεικνύει την ανικανότητά τους να διαχειριστούν ένα απλό θέμα». «Ακόμη και μετά το επίσημο άνοιγμα της πλατφόρμας, παρουσιάστηκαν άλλα προβλήματα, νέες άσκοπες ταλαιπωρίες», τονίζει ακόμα.

Σημειώνει επίσης: «Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μυλωνάκης, μετά την κατακραυγή πολλών συμπολιτών μας, αρκετές ώρες μετά τη διαπίστωση, εξαναγκάστηκε να ακυρώσει την παράτυπη διαδικασία. Στην ανακοίνωσή του όμως απουσιάζει μια λέξη που έπρεπε να απευθύνει προς όλους όσοι αδικήθηκαν και ταλαιπωρήθηκαν από τις μεθοδεύσεις τους, η λέξη “συγγνώμη“.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της παλαιοκομματικής “πασοκικής νοοτροπίας του Δημάρχου.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα έτη 2022 και 2023, οπότε και για πρώτη φορά εφαρμόσαμε τις ηλεκτρονικές εγγραφές, για λόγους διαφάνειας, αυτές πραγματοποιήθηκαν με την απαραίτητη προσοχή και με αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων εφαρμογής τους και δεν υπήρξε κανένα παράπονο για παρατυπίες.»