Τη βρήκε με GPS!

Προεκλογική επίσκεψη Παπαθανάση στη Μεταμόρφωση

Ο υποψήφιος βουλευτής στο Βόρειο Τομέα Νίκος Παπαθανάσης (Αναπληρωτής Υπουργος Ανάπτυξης) πέρασε και από τη Μεταμόρφωση, στο πλαίσιο της συλλογής σταυρών. Συναντήθηκε με το Δήμαρχο Στράτο Σαραούδα, με τον οποίο όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση “συζήτησαν για τα μεγάλα και σημαντικά έργα” και μπλα μπλα μπλα…

Όπως λέει ο κ. Σαραούδας, ο κ. Παπαθανάσης διαπίστωσε ότι “η Μεταμόρφωση γυρίζει σελίδα”, σαν να την ήξερε και από παλιά και το διαπίστωσε ιδίοις όμμασι, την ώρα που ασφαλείς δημοσιογραφικές πληροφορίες λένε ότι για να τη βρει έβαλε συντεταγμένες στο GPS!

Οι προεκλογικές αστειότητες – και των κυβερνητικών και της διοίκησης Σαραούδα – συνεχίζονται.

Η ανακοίνωση της “σημαντικής” αυτής συνάντησης:

Συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκο Παπαθανάση, είχε την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν τόσο τα πολλά και σημαντικά έργα που έγιναν στην Μεταμόρφωση, όσο και αυτά που πρόκειται να ακολουθήσουν.

Πιο συγκεκριμένα, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων θέματα όπως οι διανοίξεις, τα πεζοδρόμια, το νέο 2ο Λύκειο, τα ενεργειακά αναβαθμισμένα τρία πρώτα σχολεία, ο φωτισμός LED σε όλη την πόλη, το ανακαινισμένο Δημοτικό Κολυμβητήριο, ενώ παράλληλα επί τάπητος τέθηκαν και τα σημαντικά έργα που πρόκειται να ξεκινήσουν σύντομα, όπως ο Κόμβος του Ράλλη και τα Ηχοπετάσματα στη Νέα Ζωή.

Ο κ. Παπαθανάσης αναγνώρισε την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται, με την οποία η Μεταμόρφωση πραγματικά γυρίζει σελίδα και εκδήλωσε τη βούλησή του να συνδράμει, όπου τυχόν υπάρξει δυσκολία ή ανάγκη.