ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου:Πλατιά συνεργασία – κομένες οι γέφυρες με τη δημοτική αρχή Μπάμπαλου

Οριοθετείται σαφώς η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ηρακλείου Αττικής ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Σε μια σημαντική απόφαση που δίνει στη δημοσιότητα με την παρακάτω ανακοίνωση καλεί στη δημιουργία αυτοδιοικητικού μετώπου από τις παρατάξεις Δίκτυο Πολιτών, Πνοή (Κουτρούλης), Ηράκλειο Αλλιώς (Μπαρμπούνης) με ταυτόχρονο κόψιμο κάθε γέφυρας επικοινωνίας με τη δημοτική αρχή Μπάμπαλου. “Να δοθεί τέρμα στον αυταρχισμό, στην αδιαφάνεια και στις πελατειακές λογικές και πρακτικές της νυν διοίκησης του δήμου μας” αναφέρει:

Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Ηρακλείου Αττικής πραγματοποίησε την  Γενική της Συνέλευση την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, στο πολιτιστικό κέντρο  “Ηλέκτρα Αποστόλου” με θέμα: Εισηγήσεις και αποφάσεις του οργάνου για τα αυτοδιοικητικά του Δήμου μας.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε  στη συνεργασία και στη δημιουργία ενός πλατιού αυτοδιοικητικού σχηματισμού, με σαφή προοπτική νικηφόρου αποτελέσματος, στο βαθμό που μπορεί να υπάρξει προγραμματική σύγκλιση και δέσμευση σε ένα πλατύ δημοκρατικό και προοδευτικό σχέδιο. Τονίστηκε από την πλειοψηφία των μελών ότι θα πρέπει να δημιουργηθεί άμεσα ένα εναλλακτικό αυτοδιοικητικό μοντέλο  που θα διέπεται από τις αρχές και τις αξίες του πολιτικού μας φορέα κόβοντας κάθε γέφυρα επικοινωνίας με την Δημοτική Αρχή, ώστε να τεθεί ένα τέλος στον αυταρχισμό, στην αδιαφάνεια και στις πελατειακές λογικές και πρακτικές της νυν διοίκησης του δήμου μας,

Μετά από διαλογική συζήτηση, η Γενική συνέλευση των Μελών ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση της Συντονιστικής Επιτροπής.                                              

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ ΗΡΑΚΛΕΊΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ προτρέπει τα μέλη της που συμμετέχουν στις τρεις  δημοτικές παρατάξεις, Δίκτυο Πολιτών, Πνοή και Ηράκλειο Αλλιώς, να συμβάλουν στην ενοποίηση τους, με στόχο μια νέα διευρυμένη παράταξη. Τεχνητές αποκλειστικότητες, μικρό εγωισμοί και ατομικές φιλοδοξίες δεν έχουν θέση σε μία προσπάθεια που φιλοδοξεί να αλλάξει ριζικά το Δήμο και την Πόλη μας.