Κοπή πίτας για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηρακλείου

Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηρακλείου παρουσία μελών, φίλων και βουλευτών του κόμματος. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Στο κατάμεστο από μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Πολιτιστικό Κέντρο “Ηλέκτρα Αποστόλου” έγινε το απόγευμα της Τρίτης 21 Φεβρουαρίου 2023, η αναβληθείσα (λόγω ένδειξης πένθους) εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΟΜ ΣΥ.ΡΙΖ.Α – Π.Σ. Ηρακλείου Αττικής.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. και υποψήφιος βουλευτής Β.Τομέα, Πάνος Σκουρλέτης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και υποψήφιος βουλευτής Β.Τομέα, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. υποψήφιος βουλευτής Β.Τομέα, Κώστας Ζαχαριάδης, η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και υποψήφια βουλεύτρια Β.Τομέα, Μαρίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο Βουλευτής και υποψήφιος βουλευτής Β.Τομέα, Γιώργος Κατρούγκαλος, το μέλος της Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ και υποψήφιος βουλευτής Β. Τομέα, Δημήτρης Σακελλάρης, το μέλος Π.Γ. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. και υποψήφια βουλευτρια Β.Τομέα, Αννέτα Καββαδία, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Βορείου Τομέα Αττικής με τη «Δύναμη Ζωής» και υποψήφιος βουλευτής Β.Τομέα, Γιώργος Μπαλάφας και το μέλος της Π.Γ. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πάνος Λάμπρου, οι οποίοι τόνισαν ότι η καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα επιβάλει το σχηματισμό ισχυρής προοδευτικής κυβέρνησης, που θα αποκαταστήσει τη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη στη χώρα, απαραίτητες προϋποθέσεις για να υπάρχει σταθερότητα, οικονομική ανάπτυξη και ευημερία.

Από την Τοπική Αυτοδιοίκηση ευχήθηκαν για τη νέα χρονιά και εξέφρασαν τη σιγουριά τους ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές θα βγει πρώτο κόμμα, από την Δ.Π. «Δίκτυο Πολιτών» η επικεφαλής Αιμιλία Τζίβα, από την Δ.Π. «Ηράκλειο Αλλιώς» ο επικεφαλής Νίκος Μπαρμπούνης και από την παράταξη «ΠΝΟΗ» ο επικεφαλής της παράταξης Κυριάκος Κουτρούλης, καθώς και αρκετά στελέχη των παρατάξεων τους.