Συνεργασία του Δήμου Νέας Ιωνίας με την HELLAS DIRECT

Τη συνεργασία του με την ασφαλιστική HELLAS DIRECT ανακοίνωσε ο Δήμος Ν. Ιωνίας με σκοπό την υλοποίηση του προγράμματος Safe Roads Project που προωθεί η εν λόγω εταιρεία για την υλοποίηση σημαντικών έργων που αφορούν στην οδική ασφάλεια.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου επικοινωνίας του Δήμου Ν. Ιωνίας έχει ως εξής:

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας σε συνεργασία με την Hellas Direct προχωρά στην υλοποίηση του προγράμματος Safe Roads Project για την υλοποίηση σημαντικών έργων που αφορούν στην οδική μας ασφάλεια.

Οι παρεμβάσεις που έχουν αρχίσει να υλοποιούνται αφορούν στην επισκευή επικίνδυνων λακκούβων στο οδικό δίκτυο και την αναβάθμιση των σχολικών διαβάσεων του Δήμου Νέας Ιωνίας και παρέχονται δωρεάν από την Hellas Direct.

Σκοπός μας είναι η βελτίωση της οδικής ασφάλειας αλλά και η ασφάλεια των μαθητών.

Η εκτέλεση των εργασιών ξεκίνησε από τον Μάιο του 2024 και θα διαρκέσει έως και τον Δεκέμβριο του 2024.

Ο Δήμαρχος της Νέας Ιωνίας Παναγιώτης Μανούρης προχώρησε στην συγκεκριμένη συνεργασία δεδομένου ότι αυτή η ιδιωτική κοινωνική δράση και δωρεά δεν επιβαρύνει τα οικονομικά του Δήμου και συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και στην ενίσχυση της ασφάλειας για τους δημότες.

Οποιοδήποτε κάτοικος της περιοχής έχει να υποδείξει σημείο με λακκούβα για επιδιόρθωση να αποστείλει email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: aitimata@neaionia.gr