Συνάντηση Μυλωνάκη – Κωνσταντάτου: Τι συζήτησαν οι δύο δήμαρχοι

Με τον Γ. Κωνσταντάτο συναντήθηκε ο Γ. Μυλωνάκης στο δημαρχείο Αργυρούπολης – Ελληνικού. Οδοφωτισμός, δημοτική συγκοινωνία και «Σπίτι των Συλλόγων» στο επίκεντρο της κουβέντας.

Συγκεκριμένα ο νεοκλεγείς δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης επισκέφθηκε τον δήμαρχο Αργυρούπολης – Ελληνικού Γιάννη Κωνσταντάτο στο πλαίσιο τον επαφών που έχει ξεκινήσει ο πρώτος με εν ενεργεία δημάρχους προκειμένου να ανταλλάσσει απόψεις και να ενημερώνεται για καλές πρακτικές που εφαρμόζουν άλλοι Δήμοι, όπως αναφέρει με ανακοίνωση της η παράταξη.

Η συνάντηση εστιάστηκε στους τομείς του οδοφωτισμού, της δημοτικής συγκοινωνίας και του «Σπιτιού των Συλλόγων», ζητήματα τα οποία, σύμφωνα με την «Αλλάζουμε», βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα του εκλεγμένου δημάρχου της Αγίας Παρασκευής.

Γ. Μυλωνάκης: Επενδύουμε στις διαδημοτικές συνεργασίες

«Ως νέα δημοτική αρχή σκοπεύουμε να επενδύσουμε στις διαδημοτικές επαφές και συνεργασίες, προκειμένου να γίνουμε κοινωνοί καλών πρακτικών άλλων Δήμων, τις οποίες θα προσαρμόσουμε στις ανάγκες της πόλης και των συμπολιτών μας. Με τον δήμαρχο Αργυρούπολης – Ελληνικού Γιάννη Κωνσταντάτο είχα την ευκαιρία να ανταλλάξω απόψεις και να ενημερωθώ για θέματα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμά μας, όπως ο οδοφωτισμός, η δημοτική συγκοινωνία και το “Σπίτι των Συλλόγων”. Ήταν μια χρήσιμη συζήτηση και τον ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που μου διέθεσε. Συνεχίζουμε απρόσκοπτα την προετοιμασία μας ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων μας την 1η Ιανουαρίου 2024, χωρίς να αφήνουμε ούτε μία ώρα να πάει χαμένη» δήλωσε μετά τη συνάντηση ο εκλεγμένος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γ. Μυλωνάκης.